Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Απίστευτος βασανισμός αδέσποτου στις ΗΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη ο δράστης - Δείτε τις φωτογραφίες.

Στη σύλληψη ενός 41χρονου άνδρα για κακομεταχείριση της εικονιζόμενης Caitlyn προχώρησαν οι Αρχές στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ απαγγέλλοντας παράλληλα κατηγορίες σε βάρος του: είχε κολλήσει το στόμα του σκύλου με ταινία με αποτέλεσμα εκείνος να υποφέρει και πιθανώς να έχουν προκληθεί και μόνιμες βλάβες.

Ο 41χρονος William Leonard Dodson συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ενώ η τετράποδη Caitlyn, ηλικίας 15 μηνών, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Το σκυλί είχε εμφανιστεί την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι κατοίκου της περιοχής με τη μουσούδα του δεμένη με ταινία! Η Caitlyn είναι αδέσποτη αλλά όλοι την ξέρουν στην περιοχή και την αγαπούν, εξηγεί η Daily Mail.

Ο άνθρωπος που τη βρήκε τη μετέφερε σε κτηνίατρο. «Η Caitlyn πονάει πολύ και η κατάστασή της είναι κρίσιμη», δήλωσε η Δρ Lucy Fuller. «Μεγάλο μέρος της γλώσσας της ίσως χρειαστεί να αφαιρεθεί χειρουργικά εάν υπάρχει νεκρός ιστός λόγω της μη αιμάτωσης», εξήγησε. «Μπορεί να παραμορφωθεί πολύ ή ο νεκρός ιστός να της προκαλέσει επιπλοκές πιθανώς απειλητικές για τη ζωή της».

Σύμφωνα με την κτηνίατρο, είναι πιθανό το σκυλί να υπέφερε δεμένο έτσι από 36 ώρες έως και δύο ημέρες! Λόγω του πολύ σφιχτού δεσίματος το αίμα δεν έφτανε στη γλώσσα της Caitlyn που είχε στριμωχτεί ανάμεσα στα δόντια της.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το άτυχο σκυλί είναι πολύ καλύτερα, λαμβάνει θεραπεία για να σωθεί ο τραυματισμένος ιστός μέσα στο στόμα της και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται καλά.

Δείτε τις φωτογραφίες






















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.