Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ημέρα Αγώνα για την δημόσια Υγεία στα Ιόνια νησιά η 4η Ιουνίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλα τα προβλήματα στην περιοχή.
Με μελανά χρώματα περιγράφεται η κατάσταση της δημόσιας υγείας στα Ιόνια Νησιά, όπου τα προβλήματα διογκώνονται, με συνέπειες δραματικές για την υγεία και την περίθαλψη των κατοίκων της Περιφέρειας, που λόγω του νησιωτικού της χαρακτήρα τα προβλήματα εμφανίζονται περισσότερο οξυμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων.

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ορίστηκε η Πέμπτη 4 Ιουνίου Ιουνίου ως Ημέρα Αγώνα για την Δημόσια Υγεία στα Ιόνια Νησιά.

Έτσι την Πέμπτη, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από ώρα 11:30 έως το πέρας του ωραρίου και στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις μπροστά στα κτίρια των Περιφερειακών Ενοτήτων. Στόχος την δράσης αυτής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι "η ενίσχυση του δημόσιου δωρεάν χαρακτήρα του ΕΣΥ καθώς και η δημόσια δωρεάν και αναβαθμισμένη Υγεία για όλους".

Βασικό αίτημα είναι "οι άμεσες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη όλων των αναγκαίων θέσεων σε γιατρούς, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό καθώς και στην επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αλλά και η οικονομική ενίσχυση των επικουρικών ιατρών, που έχει ήδη αποφασίσει η ΠΙΝ".


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.