Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ντέιβιντ Γκόλντμπεργκ: Πέθανε ενώ έκανε διάδρομο γυμναστικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο γενικός διευθυντής της διαδικτυακής εταιρείας SurveyMonkey, Αμερικανός επιχειρηματίας, Ντέιβιντ Γκόλντμπεργκ, που πέθανε το βράδυ της Παρασκευής, κατά τα φαινόμενα κατέληξε από επιπλοκές μιας πτώσης του από διάδρομο γυμναστικής ενώ βρισκόταν στο Μεξικό, ανακοίνωσε σήμερα εισαγγελική πηγή στο Μεξικό.

Ο 47χρονος Γκόλντμπεργκ, σύζυγος της διευθύντριας του Facebook, Σέριλ Σάντμπεργκ, πέθανε την Παρασκευή σε ιατρικό κέντρο του Νουέβο Βαγιάρτα, στην πολιτεία Ναγιαρίτ του δυτικού Μεξικού, αλλά μόλις αργά την Δευτέρα δόθηκαν πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου του.



Πηγή της εισαγγελίας στη Ναγιαρίτ δήλωσε ότι ο Γκόλντμπεργκ κατέληξε μετά τον βαρύ κρανιοεγκεφαλικό τραυματισμό του και το αιμορραγικό σοκ που υπέστη, κατά τα φαινόμενα μετά την πτώση του από διάδρομο τρεξίματος του γυμναστηρίου, όπου γυμναζόταν, στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διέμενε.

«Οι οικείοι του δήλωσαν ότι είχε πάει να κάνει γυμναστική και καθώς ανησύχησαν που δεν επέστρεφε, πήγαν και τον βρήκαν πεσμένο δίπλα σε ένα όργανο γυμναστικής μέσα σε μια λίμνη αίματος», δήλωσε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο Γκόλντμεργκ μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο του Νουέβο Βαγιάρτα όπου και υπέκυψε από επιπλοκές της αιμορραγίας.

Ο Ντέιβιντ Γκόλντμπεργκ, διευθυντικό στέλεχος της Σίλικον Βάλεϊ, ήταν ο επικεφαλής της αμερικανικής εταιρίας SurveyMonkey, η οποία ειδικεύεται σε online δημοσκοπήσεις και εδρεύει στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας, όπως το Facebook.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.