Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Δύο κορίτσια που τα ένωσε ο καρκίνος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο νοσοκομείο γεννήθηκε μια δυνατή φιλία - Δείτε τις φωτογραφίες.

Πολλές φιλίες γεννιούνται όταν δύο άνθρωποι ζουν παρόμοιες εμπειρίες ή σε κοινό περιβάλλον. Αυτό συνέβη και με τα κορίτσια της φωτογραφίας: το περιβάλλον που τα ένωσε ήταν εν προκειμένω το νοσοκομείο.

Η 4χρονη Ava Garcia διαγνώστηκε τον Αύγουστο με καρκίνο στα νεφρά ενώ η «γειτόνισσά» της στην κλινική παίδων στο Τέξας ήταν η 3χρονη Penny Smith, επίσης καρκινοπαθής.

Η ζωή ένωσε τα δύο κοριτσάκια αλλά όπως φαίνεται η μοίρα τα χωρίζει. Τα συμπτώματα της Ava υποχωρούν από τον Φεβρουάριο ενώ η κατάσταση της Penny επιδεινώνεται και, σύμφωνα με τη μητέρα της, έχει μόλις λίγες εβδομάδες ζωής.

Η φιλία ανάμεσα στα δύο κοριτσάκια γεννήθηκε στις επισκέψεις που έκαναν και οι δύο, δύο φορές την εβδομάδα, στο πλαίσιο των χημειοθεραπειών.

«Ήταν σαν ραντεβού για παιχνίδι. Παρότι έκανε χημειοθεραπεία, την τρυπούσαν με βελόνες, ήταν κάτι δύσκολο. Αλλά πήγαινε με ηρεμία στο νοσοκομείο γιατί ήξερε πως θα περνούσε καλά», τόνισε η μητέρα της Penny, Cindy Sagan.

Όταν τα δύο κορίτσια ζούσαν τις ίδιες τραυματικές εμπειρίες που σχετίζονταν με τη χημειοθεραπεία, όπως το ότι έχαναν τα μαλλιά τους, έπαιρναν η μία δύναμη από την άλλη.

«Έκανε την Ava να νιώθει πιο άνετα. Δεν φοβόταν γιατί και η Penny είχε την ίδια όψη», λέει η μητέρα της Ava, Christina Garcia. «Δεν νομίζω πως θα τα κατάφερνα χωρίς τη Cindy και την Penny», προσθέτει.

«Γίναν καλύτερες φίλες μέσα στην τραγωδία, αλλά βρήκαν η μία την άλλη και θα κρατηθούν η μία από την άλλη για όσο περισσότερο μπορέσουν», κατέληξε η Sagan.

Δείτε τις φωτογραφίες




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.