Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Άννυ: Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν αποκλείεται ο Νίκι να συμμετείχε στην εξαφάνιση του πτώματος της Άννυ»

Θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση.

Για συμμετοχή του Νίκι, του φίλου του Σάββα, στην εξαφάνιση του πτώματος της μικρής έκανε λόγο η μητέρα που χθες προφυλακίστηκε.

«Δεν αποκλείω να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος» ,φέρεται να είπε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Νικολάι ή Νίκι, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, προσπάθησε να την παραπλανήσει.

«Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με το Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντας μου " δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στεναχωρηθείς". Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος».

Όπως είπε ο δικηγόρος της Γ. Γεωργίου: «Μπορεί να συμμετείχε τουλάχιστον στην εξαφάνιση του σώματος. Αποδεικνύεται ότι αυτός ήταν εκεί τις ημέρες που έγινε αυτό. Ήταν εκεί΄».

Στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας για τις ημέρες που μεσολάβησαν και τις αντιφατικές καταθέσεις της επανέλαβε πως δεν μπορούσε να φανταστεί το σοκαριστικό τέλος του παιδιού της.

Αν και ισχυρίστηκε πως άφησε την μικρή για να την φροντίζει η μητέρα του Σάββα παραδέχτηκε πως οι σχέσεις τους ήταν κακές.

«Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά» φέρεται να είπε και συνέχισε

«Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της επειδή εκείνη πούλησε το τάμπλετ του παιδιού για να πάρει τσιγάρα».



-------------------

Ο δικηγόρος του παιδοκτόνου: Δεν θα σας πω αν είναι ένοχος, είναι φοβισμένος

Ο δικηγόρος του 27χρονου παιδοκτόνου Παναγιώτης Χρυσικάκης μίλησε στην εκπομπή "Μία" και τόνισε ότι ο εντολέας του είναι ταραγμένος και φοβισμένος.

"Δεν θα σας πω αν είναι αθώος ή ένοχος ή αν έχει ελαφρυντικά. Δεν είναι δουλειά δική μου και δεν είναι το χρονικό σημείο αυτό για να τοποθετηθώ επ΄ αυτών. Εμένα η δουλειά μου είναι να υπερασπιστώ έναν άνθρωπο" σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mία":



-------------------

ΣΟΚ: Βίντεο ντοκουμέντο- Ο παιδοκτόνος αγοράζει τα υλικά για να εξαφανίσει τα ίχνη της Άννυ

O παιδοκτόνος αγόρασε καθαριστικά το πρωί της Μ. Παρασκευής με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη της 4χρονης Άννυ.

O 27χρονος πήρε χλωρίνη, απορρυπαντικό, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, φιάλη υγραερίου, δύο λεκάνες και μία σφουγγαρίστρα.

Σύμφωνα με την πωλήτρια του καταστήματος, ο Σάββας, εκείνη την μέρα «ήταν όπως τις άλλες φορές που τον είχα δει. Κανονικός. Απλά έκανε τα ψώνια του. Δεν μου φάνηκε ταραγμένος. Πιο σκεπτικός ήταν όταν διάλεγε λεκάνες».

Το βίντεο προβλήθηκε αποκλειστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Mία":




-------------------


Αμετανόητος και σκληρός παρουσιάζεται μέσα από τις φυλακές της Κέρκυρας, ο 27χρονος παιδοκτόνος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Είμαι αθώος» δηλώνει και παραπέμπει για περισσότερες πληροφορίες στον Βούλγαρο φίλο του, που η μαρτυρία του βοήθησε στην εξιχνίαση της δολοφονίας. Στο ερώτημα, ποιος σκότωσε την 4χρονη κόρη του Άννυ, η απάντηση του ήταν «κανένας».

Δείτε το βίντεο από τον Alpha



-------------------

Η κατάρα του δρόμου όπου έμενε η Άννυ

Είναι η οδός του κέντρου της Αθήνας που οι αστυνομικοί την αποκαλούν «καταραμένη». Εκεί έχουν συμβεί εγκλήματα που δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους, δίπλα από νοικοκυραίους και παιδιά που το πρωί πηγαίνουν στο σχολείο και το απόγευμα παίζουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Όλα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες και συχνά δεν μαθαίνονται ποτέ στην Μιχαήλ Βόδα.

Όπως αποκαλύπτει η Σουζάνα Ασένοβα, ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου δίπλα από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε άγρια η 4χρονη Άννυ, στον Ελεύθερο Τύπο, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το μαγαζί της, στον αριθμό 26, στις 18 Ιανουαρίου 2013 είχε βρεθεί μέρα μεσημέρι νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του 56χρονος, υπάλληλος σούπερ μάρκετ. Το θύμα εντοπίστηκε δεμένο με σχοινιά και φιμωμένο με μια κάλτσα στο στόμα.. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, πέθανε από ασφυξία.

Η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και κλειδωμένη από μέσα. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι ο 56χρονος φώναξε και αντιστάθηκε απέναντι στον δολοφόνο του. Οι γείτονες, δυστυχώς, δεν άκουσαν τίποτα.

Οι φωνές ανθρώπων που πέφτουν θύματα κτηνώδους βίας στην «καταραμένη» οδό χάνονται ως δια μαγείας. Έτσι έγινε και στην περίπτωση της 22χρονης Adisa. Ο μαστροπός που την έφερε από την πατρίδα της στην Ελλάδα, υποσχόμενος μια καλύτερη τύχη, τη φυλάκισε σε διαμέρισμα-κελί στη Μιχαήλ Βόδα. Το ίδιο έκανε και σε δεκάδες άλλες κοπέλες πριν από αυτήν.



-------------------

Δύο πρόσωπα «κλειδιά» στον ανακριτή για την Άννυ

Οι αρχές εκτιμούν πως μπορούν να ρίξουν φως στην σοκαριστική υπόθεση.

Δυο πρόσωπα που ανήκουν στο στενό περιβάλλον των γονιών της 4χρονης Άννυ περνούν σήμερα το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Πρόκειται για τον 70χρονο που φιλοξενούσε στο σπίτι του την 25χρονη μητέρα της μικρής ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία και για την μητέρα του Σάββα στο σπίτι της οποίας έμενε η 4χρονη λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν το τραγικό τέλος.

Οι αρχές εκτιμούν πως οι μαρτυρίες και των δυο αυτών προσώπων μπορούν να ρίξουν φως στην σοκαριστική υπόθεση καθώς γνωρίζουν τις σχέσεις που είχε το ζευγάρι με την αδικοχαμένη μικρούλα αλλά και τα γεγονότα που ακολούθησαν της «εξαφάνισης» της.

Ο 70χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το φρικτό έγκλημα όσο για την γιαγιά της μικρής θέλει να πιστεύει πως ο γιος της Σάββας είναι αθώος. «Ο γιος μου λέει πως είναι αθώος. Αν είναι ένοχος να κριθεί αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη» λέει.

Η μητέρα της Άννυ, όπως έχει παραδεχτεί, δεν είχε καλές σχέσεις με την πεθερά της, ωστόσο, στην απολογία της ισχυρίστηκε πως άφησε την μικρή για να την φροντίζει εκείνη και όχι ο σύντροφο της. «Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά…» φέρεται να είπε και αναφερόμενη στους λόγους που το παιδί έφυγε από το σπίτι της γιαγιάς υποστήριξε «Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της επειδή εκείνη πούλησε το τάμπλετ του παιδιού για να πάρει τσιγάρα».

Η υπόθεση εξακολουθεί να έχει πολλά σκοτεινά σημεία και οι προφυλακισμένοι γονείς της Άννυ επιχειρούν τώρα να βάλουν στο κάδρο των ευθυνών τον Νικολάι ή Νίκι, ο οποίος με τη μαρτυρία του φέρεται να βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται η υπεράσπιση να ζητήσει με αίτημα της να εξεταστεί εκ νέου ο Βούλγαρος φίλος του παιδοκτόνου ο οποίος αποκάλυψε στις αρχές το φρικτό έγκλημα.

Ο Νίκι, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση λέγοντας πως έχει πει στην αστυνομία, όλη την αλήθεια, όλα όσα γνώριζε μέσα από τις εξομολογήσεις του Σάββα. «Εγώ αγαπούσα το παιδί…» φέρεται να λέει χαρακτηριστικά και δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό που οδήγησε τη μητέρα της Άννυ να πει πως εκείνος ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει στις αρχές το μυστικό. «Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα, δεν ξέρω γιατί το λέει, εκείνη ήταν στη Γερμανία» απαντά ο Νίκι.

-------------------

«Αναβρασμός» στις φυλακές Κέρκυρας από την παρουσία του παιδοκτόνου

Σε συνθήκες απόλυτης απομόνωσης κρατείται ο παιδοκτόνος της μικρής Άννυ. Παρακολουθείται από ηλεκτρονικά μέσα 24 ώρες το 24ωρο ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως επικρατεί αναβρασμός στις φυλακές από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Μάλιστα οι ίδιοι διαμαρτύρονται που δεν τον βλέπουν να κυκλοφορεί στους προαύλιους χώρους της φυλακής.Τέλος,σύμφωνα με πληροφορίες ο παιδοκτόνος θα επιστρέψει στις φυλακές της Αθήνας.

-------------------

«Συγγνώμη» ζήτησε ο 70χρονος που έμενε με τη μητέρα της Άννυ.

Άθελα του παραπλάνησε τις Αρχές, υποστήριξε στην ανακρίτρια.

«Συγγνώμη» ζήτησε ο 70χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Άννυ γιατί άθελα του, όπως ισχυρίζεται, παραπλάνησε τις αρχές.

Είναι ο άνθρωπος που φιλοξενούσε την 25χρονη μητέρα της Άννυ και δίνει εξηγήσεις ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας για το αδίκημα της ψευδορκίας καθώς φέρεται να επιβεβαίωσε ψευδώς στις αρχές το αρχικό σενάριο της 25χρονης ότι είχε αφήσει τη μικρή σε μια φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος ισχυρίζεται πως εξυπηρέτησε τον πατέρα της μικρής που του το ζήτησε χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το στυγερό έγκλημα.

Το κατώφλι της ανακρίτρια αναμένεται να περάσει σήμερα , προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας, και η μητέρα του 27χρονου ο οποίος αύριο μαζί με τη σύντροφο του δικάζονται στο αυτόφωρο για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών αφού στην κατοχή τους είχε βρεθεί μικροποσότητα χαπιών.

-------------------

Αίτημα να καταθέσει ο Νίκι

Ελεύθερος με όρους ο 70χρόνος.

Αίτημα να έρθει από τη Βουλγαρία και να καταθέσει ενώπιον των ελληνικών ανακριτικών αρχών ο Νίκι ή Νικολάι κατέθεσε ο συνήγορος της 25χρονης μητέρας της Άννυ.

Ο Νίκι, ο οποίος με τη μαρτυρία του φέρεται να βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος, είναι φίλος του 27χρονου παιδοκτόνου και εξελίσσεται σε πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση. Οι προφυλακισμένοι γονείς της Άννυ επιχειρούν να τον βάλουν στο κάδρο των ευθυνών αφήνοντας υπονοούμενα για τον ρόλο που έπαιξε.

Ο ίδιος, πάντως, από τη Βουλγαρία όπου βρίσκεται φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση λέγοντας πως έχει πει στην αστυνομία, όλη την αλήθεια, όλα όσα γνώριζε μέσα από τις εξομολογήσεις του Σάββα.

Ο 70χρονος, ο οποίος φιλοξενούσε την 25χρονη, στην σημερινή του απολογία ισχυρίστηκε πως στις 21 Απριλίου πήγε μαζί με τον Νίκι στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα για να βοηθήσουν το Σάββα να μεταφέρει έναν καναπέ. Μάλιστα, αναφερόμενος στον παιδοκτόνο είπε πως ήταν απολύτως ψύχραιμος και πως δεν παρατήρησε κάτι περίεργο στο σπίτι - κολαστήριο.

Ο 70χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ψευδορκίας, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με την κατηγορία επιβεβαίωσε ψευδώς στις αρχές το αρχικό σενάριο της 25χρονης ότι είχε αφήσει τη μικρή σε μια φίλη της και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο 70χρονος αρνήθηκε ότι είχε γνώση για την τύχη του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων εάν είδε στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα ψυγεία μεταφοράς και απάντησε αρνητικά. Ο 70χρονος δήλωσε πως μετάνιωσε για τα ψέμματα του, «έτσι μου είπε για το παιδί, έτσι είπα» είπε αναφερόμενος στον Σάββα τον οποίο όπως υποστήριξε γνώριζε 3-4 χρόνια. «Δεν υποψιάστηκα τίποτα» υποστήριξε και συμπλήρωσε πως ο Σάββας δεν ήταν βίαιος με την Άννυ και την πρόσεχε.

-------------------

Η γιαγιά της Άννυ ζητά να μην δημοσιοποιηθεί η κατάθεσή της

Στην ανακρίτρια η μητέρα του 27χρονου Σάββα.

Την προστασία της δικαιοσύνης ώστε να μην καλυφθεί η κατάθεσή της από τα ΜΜΕ ζήτησε η γιαγιά της Άννυ και μητέρα του Σάββα η οποία πέρασε το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Η γυναίκα κλήθηκε προκειμένου να καταθέσει για τις ημέρες πριν αλλά και μετά την «εξαφάνιση» της 4χρονης καθώς ήταν εκείνη που φιλοξενούσε τη μικρή όταν η μητέρα της έφυγε για την Γερμανία.

Από το σπίτι της γυναίκας στο Ρέντη έφυγε η 4χρονη Άννυ για να μαρτυρήσει λίγες ημέρες αργότερα στα χέρια του ίδιου του πατέρα της στο σπίτι - κολαστήριο της Μιχαήλ Βόδα.

Νωρίτερα, κατέθεσε στην ανακρίτρια και ο πρώην σύντροφος του 27χρονου Σάββα. Όπως έχει ισχυριστεί διατηρούσε σχέση με τον πατέρα της Άννυ για περίπου τέσσερα χρόνια και είχε πέσει και ο ίδιος θύμα ξυλοδαρμού από εκείνον πολλές φορές.

-------------------

«Δεν ήμουν εκεί, δε ξέρω τι έγινε»

Τι λέει από τη Βουλγαρία ο «μάρτυρας κλειδί» στη δολοφονία της 4χρονης Άννυ.

«Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω απ’ όσα ξέρει και η Αστυνομία. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι όταν δολοφονήθηκε η Άννυ» αυτό ισχυρίστηκε από την Βουλγαρία όπου βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νικολάι Νίκι ο «μάρτυρας κλειδί» στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» ο Νίκι είπε αναφερόμενος στον Βούλγαρο πατέρα της μικρής πως: «Αυτός μου είπε τα όσα έγιναν. Εγώ δεν ξέρω τίποτα περισσότερα από αυτά που ήδη μου έχει πει εκείνος. Θέλω να βοηθήσω την αστυνομία αλλά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο απ’ όσα μου έχει πει ο πατέρας».

Σε ότι αφορά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Νίκι αναφέρει πως: «Αυτοί που μιλούν για εμένα και λένε πως έχω σχέση με ότι έγινε θέλουν να μου κάνουν κακό. Εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά που λέει η μητέρα του παιδιού. Ούτε ότι ξέρω κάτι, ούτε πήρα 5000 ευρώ για το παιδί. Λέει ψέματα και θέλει το κακό μου».

Παράλληλα, αναφορικά με τη σχέση που είχε με την 4χρονη Άννυ ο Νικολάι Νίκι τόνισε πως: «εγώ το αγαπούσα πολύ το κοριτσάκι. Κάθε ημέρα το έπαιρνα και πηγαίναμε μαζί στις κούνιες και παίζαμε».

Τέλος για το αν θα γυρίσει στην Ελλάδα σημείωσε: «Και βέβαια θα γυρίσω. Θα έρθω αλλά όλα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τον νόμο. Να γίνουν όλα νόμιμα και τότε θα γυρίσω για να κερδίσει η αλήθεια».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr/ και http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.