Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Οδηγός φορτηγού διάβαζε βιβλίο εν κινήσει!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφοσιωμένος και επικίνδυνος αναγνώστης- Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Μάστιγα έχουν γίνει οι οδηγοί που αποσπώνται την ώρα της οδήγησης ασχολούμενοι με το κινητό τους. Αλλά περίπτωση οδηγού- αναγνώστη (ταυτόχρονα) δεν ξέρουμε αν έχει ξαναϋπάρξει.

Ο εν λόγω οδηγός συνελήφθη να διαβάζει το βιβλίο του (!) ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μάντσεστερ, στη Βρετανία. Με κρυφές κάμερες οι αστυνομικοί τον κατέγραψαν με το βιβλίο ανοιχτό πάνω στο τιμόνι!

Ήταν, σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας από τους 17 οδηγούς στους οποίους έγινε έλεγχος για παραβάσεις του ΚΟΚ κατά τη διάρκεια επιχείρησης της GMP- Greater Manchester Police.

Η επιχείρηση άρχισε την Πρωτομαγιά και περιλάμβανε αστυνομικούς σε αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά και εξοπλισμένο με μηχανήματα καταγραφής. Καθώς το όχημα είναι ανυψωμένο επιτρέπει στους αστυνομικούς να δουν τι γίνεται μέσα σε άλλα οχήματα και να καταγράψουν πιθανές παραβάσεις- μεταξύ αυτών τα sms αλλά και η επιθετική οδήγηση.

Από τους 71 οδηγούς στους οποίους έγινε σήμα να σταματήσουν, οι 50 χρησιμοποιούσαν την ώρα που οδηγούσαν το κινητό τους.

«Το πιο απίστευτο περιστατικό ήταν ο οδηγός φορτηγού που διάβαζε το βιβλίο του», τόνισε αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.