Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Στήριξη ανθρωπιάς από τους Έλληνες Φίλους της Μπαρτσελόνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων στηρίζει εμπράκτως το κέντρο σίτισης Δ.Αθηναίων.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς που όχι μόνο δεν φεύγει απ’ τα πλαίσια του αθλητισμού αλλά δείχνει τα βαθύτερα μηνύματά του προχωράει η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα.

Οι φίλοι των Καταλανών στην Αθήνα αποφάσισαν να μαζέψουν τρόφιμα, γάλατα και χρήματα και να στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο τους συμπολίτες τους που έχουν ανάγκη μέσω του κέντρου σίτισης του Δήμου Αθηναίων.

Το μήνυμα της καμπάνιας «Σας έχουμε ανάγκη, μας έχουν ανάγκη» τα λέει όλα!

«Ζούμε δύσκολες, πολύ δύσκολες εποχές. Υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας που έχουν την ανάγκη μας. Και οφείλουμε να τείνουμε χείρα βοηθείας. Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα στηρίζει εμπράκτως το κέντρο σίτισης του Δήμου Αθηναίων, μαζεύοντας τρόφιμα, γάλατα και χρήματα, έως τις 6 Μαΐου. Σας έχουμε ανάγκη, μας έχουν ανάγκη!

Όσοι από εσάς μπορείτε να βοηθήσετε με τρόφιμα και γάλατα για τους αστέγους του κέντρου, σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο της Λέσχης, Γιάννη Κελλή, είτε μέσω τηλεφώνου (211-0198907), είτε μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (itsblaugranastime@gmail.com ή gianniskellis@gmail.com).

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν και προέρχονται από επαρχία, παρακαλούνται όπως στείλουν το δέμα στην διεύθυνση της Λέσχης μας (Νικομηδείας 11-13, Τ.Κ. 16121, Καισαριανή, Αθήνα, υπόψη Γιάννη Κελλή), ενώ, βεβαίως, υπάρχει και η χρηματική οδός.

Ο λογαριασμός της Eurobank όπου μπορείτε να καταθέσετε τον οβολό σας

0026-0064-9201-0107-6134

Γιατί, πάνω απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι!»


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.