Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Νοσοκόμος βίασε αναίσθητες ασθενείς!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταδικάστηκε αλλά τα θύματά του δεν μπορούν να ξεχάσουν…

Σε 18 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο 29χρονος Andrew Hutchinson, νοσοκόμος σε νοσοκομείο της Οξφόρδης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό δύο ασθενών που βρίσκονταν σε κατάσταση νάρκωσης, το διάστημα μεταξύ 2011 και 2013.

Ο 29χρονος είχε μάλιστα καταγράψει σε βίντεο τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο γυναικών και το υλικό των βιασμών βρέθηκε στον υπολογιστή του, στο σπίτι του, μαζί με «εκατοντάδες» άλλες απρεπείς φωτογραφίες που είχε τραβήξει εν αγνοία των γυναικών που απεικονίζονταν.

Νοσοκόμος βίασε αναίσθητες ασθενείς!
 

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την προσπάθειά του να φωτογραφίσει δύο κορίτσια την ώρα που άλλαζαν σε αθλητικό κέντρο της περιοχής του.

Ερευνώντας το σπίτι του οι Αρχές ανακάλυψαν τα ντοκουμέντα της άρρωστης συμπεριφοράς του. Μαζί με τα βίντεο από τους βιασμούς των ασθενών βρήκαν φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο 29χρονος κάτω από φούστες γυναικών αλλά και απρεπείς φωτογραφίες παιδιών.

Για το «έργο» του ο Hutchinson χρησιμοποιούσε και μια κάμερα που είχε κλέψει από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν.

Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, ο Hutchinson είχε βιντεοσκοπήσει ή φωτογραφίσει σχεδόν 50 γυναίκες εν αγνοία τους σε διάστημα 12 ετών τόσο στο Abingdon της Οξφόρδης όσο και στο Batley του West Yorkshire όπου εργαζόταν στο παρελθόν.

Ο νεαρός κουβαλούσε την ενδοσκοπική κάμερα στο νοσοκομείο John Radcliffe με μόνο σκοπό να φωτογραφίσει είτε τους ασθενείς είτε τις γυναίκες που τους επισκέπτονταν.

Το 2012 είχε χρησιμοποιήσει μια παρόμοια τακτική, φωτογραφίζοντας κάτω από τις φούστες γυναικών την ώρα που ανέβαιναν τα σκαλιά του μετρό ενώ εργαζόμενος εθελοντικά ως νοσοκόμος σε μουσικό φεστιβάλ είχε θωπεύσει δύο γυναίκες και είχε ασελγήσει πάνω τους ενώ εκείνες βρίσκονταν αναίσθητες μέσα σε μία σκηνή. Είχε μάλιστα καταγράψει στην κάμερα τα γεννητικά τους όργανα πριν επιτεθεί στα άτυχα κορίτσια.

Σε ένα άλλο εξωφρενικό σκηνικό, ο 29χρονος χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να τραβήξει βίντεο κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας ενώ οι νοσοκόμοι κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επαναφέρουν στη ζωή τη φίλη της, στο νοσοκομείο John Radcliffe.

Στο «άλμπουμ» του νεαρού βρέθηκαν 1000 φωτογραφίες γυναικών και η αστυνομία δεν έχει ακόμα καταφέρει να τις εντοπίσει όλες. Δεν έχει επίσης αναγνωριστεί η μία από τις δύο γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού.

Ανατριχιαστικές ήταν οι μαρτυρίες των γυναικών που είχαν εν αγνοία τους πέσει θύματα του Hutchinson. Σε δήλωσή της η μία από τις δύο γυναίκες που βιάστηκαν ανέφερε πως αυτό που της έκανε στο νοσοκομείο ήταν χειρότερο κι από το να της επιτίθετο στο δρόμο γιατί δεν είχε ιδέα τι της συνέβαινε και δεν είχε τη δυνατότητα να αμυνθεί.

«Δεν είχα ιδέα τι μου συνέβη όταν έμεινα για ένα βράδυ στο νοσοκομείο, νόμιζα πως με είχαν φροντίσει σωστά. Η ζωή μου άλλαξε εντελώς, σκέφτομαι τι συνέβη κάθε μέρα. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται, κλαίω πολύ. Χάνω την υπομονή μου με τον σύντροφο και τα παιδιά μου, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Έχει κλονιστεί η αυτοπεποίθησή μου…», δήλωσε μια άλλη μάρτυρας.

Ένα από τα παιδιά- θύματα του 29χρονου είπε πως φοβόταν να γυρίσει στο αθλητικό κέντρο του Abingdon όπου εκείνος την είχε κρυφά βιντεοσκοπήσει ενώ μια άλλη έφηβη είπε πως αυτό το «ταπεινωτικό και εξευτελιστικό έγκλημα» θα το κουβαλά σε όλη τη ζωή της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.