Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μάχη για τη ζωή του δίνει 24χρονος ποδοσφαιριστής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εικόνες-σοκ είχαμε στον αγώνα Νέων της Λόκερεν με την Γκενκ, με τον 24άχρονο Γκρεγκορί Μέρτενς να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, καθώς φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς! Ο 24άχρονος παίκτης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση... Σε τεχνητό κώμα ο αμυντικός της Λόκερεν.

Ο Γκρεγκορί Μέρτενς κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχε συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο! Έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε. Από την αρχή φάνηκε πως είχε κάτι σοβαρό... Αμέσως έτρεξαν κοντά του οι υπόλοιποι παίκτες, αλλά και οι γιατροί της ομάδας του. Για περίπου 30 λεπτά προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο παίκτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Όλοι στο γήπεδο ήταν σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι, παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον Τύπο του Βελγίου ο Γκρεγκορί Μέρτενς δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, και η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη, καθώς φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς. Φέρεται να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.
Όλοι ελπίζουν να ακουστούν καλά νέα για τον 24άχρονο παίκτη, ο οποίος το 2014 πήγε στην Λόκερεν από την Σερκλ Μπριζ, ελπίζοντας σε ακόμα πιο λαμπερή καριέρα...

Η Λόκερεν στην επίσημη ιστοσελίδα της έγραψε: «Η ομάδα μας και όλος ο κόσμος είναι στο πλευρό της οικογένειας του παίκτη και στα δικά του πρόσωπα. Όλοι ελπίζουμε να έχουμε θετικά νέα»...




























Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.