Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το άγνωστο «τέρας» που δίχασε τους Κινέζους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Μυθικό τέρας» ή άρρωστο αρκουδάκι; - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Θύελλα σχολίων και εικασιών έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες και το βίντεο αυτού του πλάσματος που άλλοι λένε πως είναι ένα μυθικό «θαλάσσιο τέρας» και άλλοι πως είναι αρκούδα της Μαλαισίας που πάσχει από κάποιο δερματικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον άνδρα που ανέβασε το βίντεο στο YouTube, το πλάσμα αυτό πιάστηκε στο φράγμα Shenzhen της Κίνας και οι εργαζόμενοι στις αρμόδιες υπηρεσίες το παγίδευσαν στο κλουβί.

Στο βίντεο το άγνωστο ζώο φαίνεται να μασά τα κάγκελα του κλουβιού του.

Το βίντεο προκάλεσε έντονες διαφωνίες στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης WeiBo, με ορισμένους χρήστες να λένε πως πρόκειται για ένα «θαλάσσια τέρας» των κινεζικών θρύλων και άλλους να υποστηρίζουν πως το ζώο υπέστη τις συνέπειες της τοξικής ρύπανσης της περιοχής που έβαψε τμήματα της περιοχής κόκκινα.

Κάποιοι λένε πως είναι αρκούδα της Μαλαισίας που πάσχει από αλωπεκία.

Ο διευθυντής της οργάνωσης Animals Asia, David Neal, τόνισε στη Daily Mail πως το παγιδευμένο ζώο μοιάζει με αρκουδάκι που πάσχει από κάποια δερματική πάθηση από την οποία έχασε όλο του το τρίχωμα. Πρόσθεσε μάλιστα πως υποψιάζεται πως το οπτικό υλικό προέρχεται από το νησί Βόρνεο, όπου πρόσφατα είχε βρεθεί κάτι παρόμοιο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.