Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Συγκλονίζει η ιστορία Ελληνίδας εστεμμένης: Ζύγιζε 26 κιλά και έτρωγε χαρτιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για να προσεγγίσει τα νεαρά κορίτσια που αντιμετωπίζουν παρόμοια διατροφικά θέματα η Ελληνίδα πρώην μοντέλο και κάτοχος τίτλου ομορφιάς μίλησε με ειλικρίνεια στην Ανίτα Πάνια, για την εποχή που έκανε μόνο δίαιτα και ζύγιζε 26 κιλά!

Το θέμα της νευρικής ανορεξίας έθιξε σε συνέντευξή της το γνωστό μοντέλο, που σήμερα είναι υγιέστατη και έχει και ένα παιδάκι!

Η κάτοχος του τίτλου ομορφιάς «Miss Europe Face 2005», Νάντια Καρβέλη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Annita.gr, μίλησε για τα χρόνια εκείνα που αδυνάτισε επικίνδυνα. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι έτρωγε χαρτί υγείας (!!!) για να χορταίνει, όπως την είχε συμβουλεύσει μια φίλη της.



Φυσικό και επόμενο ήταν να διαταραχθεί η υγεία της, αφού κάποια στιγμή είχε φτάσει να ζυγίζει 26 κιλά! Λιποθυμίες, ζαλάδες και άλλα πολλά που χάρη στην βοήθεια των γονιών της κατάφερε να βγει νικήτρια από την μάχη με την νευρική ανορεξία.



Σήμερα βρίσκεται σε φυσιολογικό βάρος, είναι μητέρα ενός παιδιού και με την ιστορία της θέλει να βοηθήσει όσα περισσότερα κορίτσια μπορεί.






Πηγή: http://www.tff.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.