Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Βρέφος με προβλήματα ακοής ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μαμάς του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χαμόγελο που τα λέει όλα! - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Οι γονείς του Elijah Cook φοβόντουσαν μήπως γεννηθεί με προβλήματα ακοής καθώς οι δικοί τους γονείς ήταν κωφοί. Ο μικρός γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και οι φόβοι των Ahavah και Jason Cook επιβεβαιώθηκαν: πλήρης κώφωση από το ένα αυτί, ακοή έως 75 ντεσιμπέλ στο άλλο.

Χάρη όμως σε ειδικά κατασκευασμένα ακουστικά, ο Elijah άκουσε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα τη φωνή της μαμάς του και η μοναδική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, χαρίζοντας συγκίνηση και ελπίδα. Το χαμόγελό του στο άκουσμα της φωνής της Ahavah αποζημίωσε τους γονείς του για όλες τους τις αγωνίες.

«Δεν ήθελα να με δει να κλαίω, ήθελα να συγκρατηθώ και να συνεχίσω να του μιλάω», λέει η μητέρα του μικρού στη Daily Mail.

Από εκείνη τη στιγμή ο Elijah κάνει δικούς του ήχους, χαμογελά και ανταποκρίνεται στις φωνές των μελών της οικογένειάς του.

«Δεν ακουγόταν και πολύ η φωνή του αλλά από τότε που έβαλε το ακουστικό μουρμουρίζει περισσότερο και μας προσέχει πιο πολύ», εξηγεί ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στη Μινεσότα, όπου ζει η οικογένεια, θα πρέπει να περιμένουν ο μικρός να γίνει επτά μηνών για να εξετάσουν τα επόμενα βήματα που μπορούν να γίνουν σε σχέση με την ακοή του.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.