Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Κέρι Νίνταμ: Παλεύω να αποδεχθώ ότι αυτός ο άντρας δεν είναι ο Μπεν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Όλα αυτά τα χρόνια είναι σαν έναν άλυτο παζλ το οποίο σιγά σιγά συμπληρώνουμε, αλλά ο Μπεν είναι το κομμάτι που λείπει», είναι τα πρώτα λόγια της μητέρας του μικρού Μπεν, Κέρι Νίνταμ, κατά την τελευταία της επίσκεψη στην Ελλάδα για να συναντηθεί με έναν νεαρό που, ίσως, ήταν το μωρό που χάθηκε στην Κω τον Ιούλιο του 1991.

Τρεις γενιές της οικογένειας Νίνταμ επισκέφτηκαν πρόσφατα την Ελλάδα για να βρεθούν με τον άνθρωπο που πίστευε ότι ήταν ο Μπεν Νίνταμ. Η μητέρα του Μπεν, η γιαγιά του και η αδερφή του άφησαν πίσω τους την Ελλάδα απογοητευμένοι, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος που θα διαλεύκαναν το αν αυτός ο νεαρός ήταν ή όχι ο Μπεν.

Κέρι Νίνταμ: Παλεύω να αποδεχθώ ότι αυτός ο άντρας δεν είναι ο Μπεν – ΒΙΝΤΕΟ

Οι τρεις γυναίκες ταξίδεψαν πάλι στην Ελλάδα μετά την πληροφορία ότι ο νεαρός δεν είχε καμία φωτογραφία του πριν από την ηλικία των δύο ετών, και δεν ήξερε που είχε γεννηθεί.

Ήταν στην ίδια ηλικία που θα βρισκόταν και ο Μπεν και επίσης είχε σχέση με μία ελληνική οικογένεια της οποίας το όνομα, ιστορικά, είχε συνδεθεί με την ιστορία εξαφάνισης του Μπεν.

«Παλεύω με το γεγονός ότι αυτός δεν είναι ο Μπεν. Ξέρουμε ότι δεν είναι αυτός, αλλά είναι δύσκολο να το δεχτούμε», αναφέρει η μητέρα του χαμένου Μπεν.

Δείτε εδώ πως περιγράφει η ίδια την τελευταία της εμπειρία στην κάμερα του itv.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.