Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Καταγγελία πως ο Μάικλ Τζάκσον είχε... παντρευτεί 9χρονο αγόρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι ισχυρίζεται νεαρός για τον αείμνηστο βασιλιά της ποπ - Στα δικαστήρια η υπόθεση.

Δυο άντρες που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης από τον Μάικλ Τζάκσον, θα περιμένουν μέχρι αύριο Τρίτη, για το αν θα τους επιτραπεί να διεκδικήσουν δικαστικώς μερίδα από την περιουσία του αείμνηστου σταρ που αγγίζει το 1,5 δισ. δολάρια.

Ο Αυστραλός χορογράφος Γουεντ Ρόμπσον, κάποτε ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του βασιλιά της ποπ, τώρα ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον ήταν ένα αρπακτικό που τον κακοποιούσε σεξουαλικά επανειλημμένα ως παιδί. Ο δικαστής του ανώτερου δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μίτσελ Μπεκλοφ έχει προγραμματίσει ακροαματική διαδικασία προκειμένου να ακούσει τα όσα έχουν να καταθέσει τόσο ο χορογράφος, όσο και ένα άλλο θύμα, όπως υποστηρίζει, του καλλιτέχνη ο Τζέιμς Σέιφτσακ.

Αν ο δικαστής δώσει το πράσινο φως στους Ρόμπσον και Σέιφτσακ, ηλικίας 32 και 36 ετών αντίστοιχα, για να προχωρήσουν με την αστική αγωγή τους, τότε νέες καταγγελίες κακοποίησης παιδιών κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο εναντίον του Τζάκσον. Από την άλλη πλευρά, οι δικηγόροι του αποθανόντα λέγεται ότι έχουν δώσει συνολικά τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου 20 φερόμενα ως θύματα του Τζάκσον.

Ο Γουεντ Ρόμπσον



Ο Σέιφτσακ, λέει ότι γνώρισε τον Τζάκσον το 1987 όταν ήταν 8 ετών και κακοποιήθηκε ένα χρόνο αργότερα. Όπως κατέθεσε, ο Τζάκσον είχε προβεί σε μια μυστική γαμήλια τελετή με τον νεαρό ως νύφη. Ο Σέιφτσακ ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής του έδωσε ένα πιστοποιητικό γάμου και μια ζώνη ως αναμνηστικά για την «αθάνατη αγάπη» τους.

Ισχυρίζεται, επίσης, ότι ο Τζάκσον έγραψε μια επιταγή με περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια για τον πατέρα του Σέιφτσακ που εργαζόταν στις αποχετεύσεις. Ο δικηγόρος του 36χρονου τόνισε μάλιστα, ότι ο Τζάκσον κακοποίησε σεξουαλικά τον πελάτη του πάνω από 100 φορές.

Ο Ρόμπσον ήταν 5 ετών χορευτής-θαύμα από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον τραγουδιστή. Αν και κατά το παρελθόν είχε καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο Μάικλ Τζάκσον δεν τον κακοποίησε, εντούτοις τώρα λέει ότι κακοποιήθηκε από τον σταρ όταν έγινε 7 ετών.

Ο Τζακσον και ο Σέιφτσακ




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.