Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Στηρίζουν τους ναυτεργάτες του πλοίου «Μυτιλήνη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας από το δημοτικό συμβούλιο της Σάμου.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας, το οποίο έφερε προς ψήφιση ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Τζίχας, ενέκρινε χθες ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Σάμου. Το ψήφισμα αφορά το πλοίο «Μυτιλήνη», το οποίο παραμένει σε ακινησία από τις 5 Φεβρουαρίου στο λιμάνι Καρλοβάσου, προκαλώντας προβλήματα και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια σύνδεσης του νησιού με τον Πειραιά.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζητήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο της «Σαμιακής Πολιτείας» Τάσο Κοζώνη να συμπεριληφθεί στο ψήφισμα η πρόταση επέκτασης του δρομολογίου του πλοίου «Άννα Express» που συνδέει τα Δωδεκάνησα με το Πυθαγόρειο της Σάμου, μέχρι το νησί των Φούρνων, το οποίο λόγω της ακινησίας του πλοίου «Μυτιλήνη» έχει μείνει με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος, Μ. Αγγελόπουλος, πρότεινε τη διεξαγωγή του επόμενου δημοτικού συμβουλίου στο Καρλόβασι, ως μία πράξη συμβολισμού για τους ναυτεργάτες του πλοίου, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Αύγουστο.

Στο μεταξύ, το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους εργαζόμενους του πλοίου «Μυτιλήνη» την Πέμπτη, στις 18:00, στην κεντρική πλατεία Καρλοβάσου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.