Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Βράβευση των πρωταθλητών αυτοκινήτου του 2014

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το «παρών» έδωσαν στην τελετή παλιές δόξες των αγώνων.

Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 28 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη τελετή βράβευσης των πρωταθλητών και των διακριθέντων αθλητών στους αγώνες αυτοκινήτου και καρτ για την αγωνιστική περίοδο του 2014.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτείας, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, η πρόεδρος και τα μέλη της ΕΠΑ, ενώ η προσέλευση των πρωταγωνιστών των ελληνικών αγώνων ήταν υπέρ του δέοντος αθρόα.

Στον καθιερωμένο εναρκτήριο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, έδωσε με τον καλύτερο τρόπο το στίγμα της στιγμής, ανέφερε επιγραμματικά τις εν εξελίξει προσπάθειες της ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος και σκιαγράφησε με αδρές γραμμές τις μελλοντικές, ενώ υπερθεμάτισε τη κοινωνική διάσταση των αγώνων μέσω της προσφοράς του αθλήματος στην αναβάθμιση της οδικής παιδείας και ασφάλειας.

Στην εκδήλωση για πρώτη φορά προσκλήθηκαν, παρίσταντο και συμμετείχαν στις βραβεύσεις, παλιές δόξες των αγώνων (Άρης Λουμίδης - «Αστερίξ», Τάσος Μαρκουΐζος - «Ιαβέρης», Γιάννης Μπαρδόπουλος, Κωστής Στεφανής, Γιώργος Ραφτόπουλος, Λάκης Φωτιάδης) σε μια προσπάθεια της ομοσπονδίας να τιμήσει τους ανθρώπους που έχουν γράψει μέσα από τα μπάκετ την ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν και η βράβευση των φοιτητών της «UoP Racing Team» του Πανεπιστημίου Πατρών, που σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα εξαιρετικής απόδοσης ηλεκτρικό μονοθέσιο, με το οποίο διακρίθηκαν στο διεθνή διαγωνισμό Formula Student.

Στην αρχή της εκδήλωσης η σκηνή του αμφιθεάτρου πλημμύρισε νιάτα με τις απονομές στους πρωταθλητές και τους διακριθέντες των αγώνων καρτ, για να συνεχιστεί και ολοκληρωθεί -σε εξαιρετικά θερμό κλίμα- με τα πρωταθλήματα, κύπελλα και έπαθλα των αγώνων αυτοκινήτου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.