Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Κατάφερε και έπεισε 400 άντρες να ευνουχιστούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο αμφιλεγόμενος γκουρού που κερδίζει εκατομμύρια από τα θύματά του.

Ο Gurmeet Ram Rahim Singh, ένας Ινδός ποπ στα και τηλεοπτικός ιεροκήρυκας με φημολογούμενη προσωπική περιουσία 50 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης καθώς φέρεται ότι χειραγώγησε περίπου 400 άνδρες να αφαιρέσουν τους όρχεις τους.

Σύμφωνα με το India Today, ένας από τους πρώην οπαδούς του, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ευνουχισμό πριν από επτά χρόνια - το όνομα του είναι Hans Raj Chauhan - είναι ένας από τους λίγους που έσπασαν τη σιωπή τους.

«Είπαν στα θύματα, ότι μόνο εκείνοι που θα ευνουχιστούν, θα είναι σε θέση να συναντήσουν τον Θεό», δήλωσε ο δικηγόρος του Chauhan, Navkiran Singh.

Ο 35χρονος Chauhan, κατέθεσε αγωγή κατά την γκουρού το 2012 και το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών άρχισε να εξετάζει τις αιτιάσεις που χρονολογούνται ήδη από το 2000. Ωστόσο, πολλοί οπαδοί του πιστεύεται ότι φοβούνται να μιλήσουν.

Ο Gurmeet Ram Rahim Singh έχει πάνω από 87.000 ακόλουθους στο twitter και ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως: «πνευματικός/Άγιος / φιλάνθρωπος / τραγουδιστής / αθλητής / σκηνοθέτης / καλλιτεχνικός διευθυντής / μουσικός διευθυντής / σεναριογράφος / στιχουργός κ.α. Επιπλέον, είναι ιδιοκτήτης εργοστασίων, καταστημάτων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, ορφανοτροφείων…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.