Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

"Θέμα χρόνου" να ξανασκότωνε ο serial killer

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για έναν άκρως επικίνδυνο και σκληρό κακοποιό κάνει λόγο η αστυνομία περιγράφοντας τον Αλβανό serial killer που συνελήφθη χθες στην Πάτρα. Ακόμα και μετά τη σύλληψή του, ο φονιάς δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για τις δολοφονίες που διέπραξε ενώ όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί ήταν, «θέμα χρόνου» να ξανασκότωνε.

Ο δράστης συνελήφθη μια ημέρα προτού φύγει για την Αλβανία καθώς είχε ήδη βγάλει εισιτήριο του ΚΤΕΛ με προορισμό την πατρίδα του. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον συνεργό του στη δολοφονία στην Καλαμάτα το 2011 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται και ένα τρίτο άτομο που εμπλέκεται στις ληστείες που διέπραξε ο συλληφθείς.

Όπως ομολόγησε ο ίδιος στους αστυνομικούς, ο λόγος που σκότωσε την εικαστικό στη Νάξο ήταν οι διαφορές που είχαν για τα μεροκάματα. Το θύμα τον απείλησε ότι θα καλούσε την αστυνομία και ο Αλβανός, που δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα, την έπνιξε.

Αμέσως μετά έφυγε για την Αλβανία από όπου επέστρεψε τα Χριστούγεννα. Ο κακοποιός, ωστόσο, δεν σταμάτησε την εγκληματική του δράση καθώς συνέχισε να διαπράττει ληστείες και να απειλεί τα θύματά του. Μάλιστα, ο δράστης έκλεβε λάδι από αυτοκίνητα το οποίο πωλούσε με τη «λεία» του να αγγίζει τον ένα τόνο λαδιού μηχανής.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.