Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

O διοικητής του Ελπίς απαντά στις καταγγελίες για απολύσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις καταγγελίες του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και μέλους του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά, Ηλία Σιώρα ότι αποστέλλονται έγγραφα απόλυσης στους ειδικευόμενους γιατρούς, απαντά ο διοικητής του "Ελπίς" Θεόδωρος Γιάνναρος.

Δεδομένου ότι ο κ. Σιώρας αναφέρεται σε μια περίπτωση γιατρού στο "Ελπίς" ο κ. Γιάνναρος απέστειλε στο enikos.gr απάντηση στις καταγγελίες, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έστειλε τέτοιο έγγραφο.

Η απάντησή του έχει ως εξής:

"Ποτέ, έως σήμερα, στο Ελπίς, δεν εστάλη έγγραφο σε ιατρό, με το οποίο να διακόπτεται η παράταση της ειδικότητάς του. Ποτέ ως Διοικητής, δεν θα υπέγραφα ένα τέτοιο έγγραφο, με το οποίο θα δημιουργείτο τεράστιο πρόβλημα, στο ούτως ή άλλως υποστελεχωμένο νοσοκομείο που διοικώ, και ειδικά όταν έχω, ο ίδιος, ενημερώσει τον νέο υπουργό υγείας για το τεράστιο αυτό πρόβλημα, το περασμένο Σάββατο, και ο οποίος με διαβεβαίωσε πως το γνώριζε ήδη, και πως η ηγεσία του υπουργείου θα ασχολείτο με το συγκεκριμένο θέμα, άμεσα. Η καταγγελία η οποία έγινε, είναι ψευδής, και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα. Η Διοίκηση του νοσοκομείου, έχει δώσει εντολή στις υπηρεσίες, να αναμένουν τροποποιητικές οδηγίες από το υπουργείο υγείας. Το Ελπίς είναι, ίσως, το πρώτο νοσοκομείο το οποίο αντέδρασε στην συγκεκριμένη οδηγία της πρώην ηγεσίας του ΥΥΚΑ. Σκόπιμο θα ήταν, πριν κάποιος, από κεκτημένη ταχύτητα προβαίνει σε αβάσιμες και αστήρικτες καταγγελίες, να ελέγχει τις πληροφορίες του, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως εσκεμμένα ψευδείς...

Αν, όντως, υπήρχε τέτοιο θέμα, ο καταγγέλλων, θα έστελνε, ως τεκμήριο, και το δήθεν επίμαχο έγγραφο του νοσοκομείου προς τον ιατρό... Την επόμενη φορά, ας είναι λίγο πιο προσεκτικός..."


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.