Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Είχε γεννήσει 9 μικρά ο καρχαρίας πριν πεθάνει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έναν απρόσμενο επισκέπτη εντόπισαν στην παραλία Ψάθα στο Αλεποχώρι τρεις 18χρονοι. Μέσα στη θάλασσα, στα ρηχά, μόλις στο ενάμισι μέτρο βάθος, ήταν ένα τεράστιο ψάρι. Οι νεαροί σταμάτησαν να το φωτογραφήσουν και αποφάσισαν να το δέσουν και να το τραβήξουν έξω από το νερό.





"Δεν γνωρίζαμε πως είναι καρχαρίας. Ήταν τυχερά. Εγώ δεν θα έμπαινα στη θάλασσα" λέει ο θείος του ενός 18χρονου, Γιάννης Σακελλαρίου, ερασιτέχνης ψαράς.

Ήταν ο πρώτος που που φώναξαν να δει τον καρχαρία αμέσως μόλις τον έβγαλαν στη στεριά. "Είχε τρία αγκίστρια πάνω του. Ίσως να είχε κουραστεί από παραγάδια και η θάλασσα τον έβγαλε έξω. Ήταν ζωντανός, αλλά στα τελευταία του", υποστηρίζει ο κ. Σακελλαρίου.

Η έκπληξη του έμπειρου ψαρά δεν έμεινε μόνο στο μέγεθος του θαλάσσιου θηλαστικού, το οποίο, όπως λέει ο ίδιος, φτάνει σε μήκος τα 3,80 μέτρα και ζυγίζει 320 κιλά. "Μόλις βγήκε στη στεριά άρχισε να γεννάει. Γέννησε εννιά μικρά και τα παιδιά τα πήραν και τα έριξαν στη θάλασσα ζωντανά". Ακολούθως ανακάλυψαν πως ο θηλυκός καρχαρίας είχε κι άλλα μικρά μέσα του, τα οποία δεν κατάφεραν να ζήσουν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.