Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κοντονής: Εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θέματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με βασικότερο την αντιμετώπιση της βίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων όσον αφορά τα θέματα αντιμετώπισης της βίας, μιας και πεποίθηση και των δύο πλευρών είναι να γίνει ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ συζητήθηκε και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Από πλευράς του υφυπουργού, ξεκαθαρίστηκε ότι από την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα πρέπει να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το σύστημα ελέγχου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, ο Γιώργος Μποροβήλος επισήμανε: «Υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον υπουργό για τα ζητήματα βίας. Συζητήσαμε για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το οποίο θα μπορούμε να ελέγξουμε περισσότερο τη βία. Συζητήσαμε ώστε να γίνει ένα νέο νομοσχέδιο για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και σε συνεργασία με ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα να αρχίσουμε τη νέα σεζόν από άλλη βάση. Η μείωση των ομάδων και άλλες παράπλευρες ενέργειες πρέπει να γίνουν για να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες, για να μην έχουμε αποχωρήσεις ομάδων, όπως συνέβη φέτος, αλλά και για να υπάρχει υγιής ανταγωνιστικότητα».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.