Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

21 αλήθειες για το σεξ που πρέπει όλοι να γνωρίζουν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ακόμα κι αν θεωρείτε τον εαυτό σας expert στο σεξ, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να μάθετε γύρω από αυτό.

Από τρελούς τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία σας μέχρι τα εντελώς παράξενα πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πράξης. Διαβάστε παρακάτω όσα θα θέλατε να ξέρετε!

Το σεξ μειώνει το στρες
Σύμφωνα με έρευνα, το σεξ ηρεμεί τα νεύρα, χαλαρώνει, μειώνει την αρτηριακή πίεση και το στρες. Μάλιστα σε μία μελέτη, οι συμμετέχοντες που είχαν σεξουαλική επαφή πριν από μια δημόσια ομιλία ήταν λιγότερο αγχωμένοι.

Μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα όταν είστε άρρωστοι
Οι μελέτες δείχνουν ότι η διέγερση και ο οργασμός ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Μπορεί αυτό να σας δίνει κουράγιο ωστόσο αν αισθάνεστε ότι η γρίπη σας περιτριγυρίζει μην θυσιάσετε την κοτόσουπα ή τον ύπνο για λίγο παραπάνω σεξ. Απλά κάντε και τα τρία.

Το λιπαντικό διευκολύνει τον οργασμό
Αν έχετε πρόβλημα οργασμό, όλα σας τα προβλήματα θα λυθούν με μια απλή προσθήκη στην κρεβατοκάμαρα: το λιπαντικό. Σχεδόν το 50% των ανδρών και των γυναικών που χρησιμοποίησαν λιπαντικό είπαν ότι ήρθαν πιο εύκολα στην κορύφωση, σύμφωνα με μια μελέτη από Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα για την Σεξουαλική Υγεία.

Το καλύτερο λιπαντικό είναι το;;;
Αν είστε λάτρεις της υγείας, το πιθανότερο είναι ήδη να ξέρετε ότι το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν για τα πάντα. Είναι απολύτως φυσικό, μακράς διαρκείας και αντι-μυκητιακό.

Οι ετεροφυλόφιλες έχουν τους περισσότερους οργασμούς
Μελέτη που εξέτασε τη σχέση γενετήσιου προσανατολισμού και του οργασμού, διαπίστωσε ότι οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες ολοκληρώνουν κατά 61,6% το χρόνο, ενώ οι ομοφυλόφιλες γυναίκες κατά 74,7%.

Άλλες τυχαίες περιπτώσεις με μεγάλα ποσοστά οργασμών
Οι κοκκινομάλες, οι Ρεπουμπλικάνοι, οι χρήστες του Android και οι ηλικιωμένες γυναίκες, έχουν επίσης υψηλά ποσοστά οργασμών!

Το σπέρμα είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες
Τριάντα έξι θερμίδες σε ένα κουταλάκι του γλυκού, για να είμαστε ακριβείς. Αυτό, αν σε περίπτωση ανησυχείτε για τις θερμίδες και δεν θέλετε να ξεφύγετε.

Μετά το γυμναστήριο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε σεξ
Η ροή του αίματος προς την περιοχή των γεννητικών οργάνων σας είναι μεγαλύτερη μετά από μια προπόνηση, σύμφωνα με μια μελέτη. Για να μην αναφερθούμε στα επίπεδα τεστοστερόνης που ανεβαίνουν στα ύψη όσο γυμνάζεστε.

Είναι λίγοι και τυχεροί! Άλλωστε όπως ήδη ξέρετε οι οργασμοί είναι αρκετά περίπλοκοι, αλλά μερικοί τυχεροί άνθρωποι καταφέρνουν να φτάνουν σε οργασμό με την άσκηση. Πιθανότατα μετά από τριβή που δημιουργούν κάποιες ασκήσεις στα γεννητικά όργανα.

Και οι άντρες προσποιούνται οργασμό
Σχεδόν το 31% των αντρών έχουν προσποιηθεί οργασμό. Δεν το λέμε εμείς αλλά μια έρευνα του Time Out New York όπου διαπιστώθηκε ότι οι άνδρες γνωρίζουν πολύ καλά τη μέθοδο της προσποίησης και ενίοτε την χρησιμοποιούν.

Οι ερωτευμένοι κάνουν καλύτερο σεξ
Μια πρόσφατη μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας διαπίστωσε ότι οι ερωτευμένοι κάνουν εκρηκτικό σεξ.

Τα προφυλακτικά δεν επηρεάζουν την ευχαρίστηση
Την επόμενη φορά που ο καλός σας θα διαμαρτυρηθεί για την χρήση του προφυλακτικού, να ξέρετε ότι μπλοφάρει. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την ευχαρίστηση του σεξ με την χρήση του προφυλακτικού διαπίστωσε ότι και τα δύο φύλα απολαμβάνουν το σεξ με προφυλακτικό ή χωρίς, ακριβώς το ίδιο. Στην πραγματικότητα μάλιστα, τα προφυλακτικά μπορεί να κάνουν το σεξ ακόμη καλύτερο χάρη στις καινοτομίες τους.

Στα ταξίδια γίνονται τα περισσότερα one night stands
Το HostelBookers.com ρώτησε πάνω από 11.000 χρήστες σχετικά με τα «ζουμερά μυστικά του σεξ στα ταξίδια» και διαπίστωσε ότι το 52% των ανδρών και το 41% των γυναικών έκαναν one-night stands, ενώ ταξίδευαν.

Η σχέση της μιας βραδιάς μπορεί να οδηγήσει σε γάμο
Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά σύμφωνα με Αμερικάνικο Ινστιτούτο Γάμου, το 1/3 των παντρεμένων ζευγαριών είχαν αρχικά βρεθεί μόνο για σεξ.

Η διέγερση των θηλών μπορεί να προκαλέσει οργασμό
Όταν οι θηλές διεγείρονται, εκκρίνεται ωκυτοκίνη, η οποία προκαλεί τις ίδιες συσπάσεις στον τράχηλο και τον κόλπο με τον οργασμό. Αυτό αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και μπορεί να προκαλέσει οργασμό.

Το σεξ μπορεί να οδηγήσει σε πιο σταθερούς κύκλους περιόδου για τις γυναίκες
Αν έχετε πρόβλημα με την περίοδο σας, το σεξ μπορεί να βοηθήσει (πέρα από τον γιατρό βεβαίως.) Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και το Πανεπιστήμιο Κολούμπια διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που έκαναν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα είχαν πιο σταθερό κύκλο.

Ο πόνος μειώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ
Μικρόπονοι, ημικρανίες και πονοκέφαλοι μπορούν να φύγουν στο λεπτό απλά με ένα οργασμό! Αυτό υποστηρίζει έρευνα του Πανεπιστημίου του Illinois στην Αμερική, σύμφωνα με την οποία οι μισές γυναίκες από όσες συμμετείχαν στην έρευνα και υπέφεραν από ημικρανίες, ένιωσαν τον πόνο να εξαφανίζεται μετά το σεξ.

Ένας στους 5 ανθρώπους χρησιμοποιεί το smart phone του κατά τη διάρκεια του σεξ.
Ναι, διαβάσετε ότι σωστά, κατά τη διάρκεια του σεξ. Τουλάχιστον οι ενήλικες μεταξύ 18 και 34 ετών φαίνεται πώς το κάνουν όπως υποστηρίζει μια έρευνα της Harris Interactive. Και πιθανότατα όχι για να κάνουν tweet.

Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν τον καφέ παρά το σεξ
Έρευνα που έγινε σε πάνω από 7.000 άτομα, διαπίστωσε ότι το 51% αντέχει περισσότερο χωρίς σεξ από ό, τι χωρίς καφέ.

Μπορείτε να προκαλέσετε ονείρωξη ανάλογα με τη στάση του ύπνου σας
Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Dreaming διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που κοιμούνταν μπρούμυτα με τα χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι, έχουν περισσότερα σεξουαλικά όνειρα.

Οι κάλτσες βοηθούν τον γυναικείο οργασμό!
Μπορεί να σας φαίνεται αστείο όπως ένας πολύ εύκολος και πρακτικός τρόπος για να ανέβει η λίμπιντο μιας γυναίκας είναι να φορέσει ένα ζευγάρι κάλτσες! Σύμφωνα με μια μελέτη από το πανεπιστήμιο του Κρόνινγκεν στην Ολλανδία, το 80% των γυναικών κατάφερνε να φτάσει σε οργασμό όταν φορούσε κάλτσες, με το ποσοστό αυτό να πέφτει στο 50% όταν ήταν χωρίς.

Ένα μήλο την ημέρα μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική σας ζωή
Σύμφωνα με μια μελέτη, οι γυναίκες που έτρωγαν ένα μήλο την ημέρα όχι μόνο έκαναν πέρα τον γιατρό αλλά είχαν καλύτερη σεξουαλική ποιότητα ζωής.

Φτάνοντας και οι δύο σε οργασμό επιτυγχάνεται καλύτερη επικοινωνία
Το τελευταίο μάλλον είναι αυτονόητο είναι όμως και επιστημονικά αποδεδειγμένο αφού έρευνα διαπίστωσε ότι η επικοινωνία μετά το σεξ είναι πιο οικεία και ανοιχτή, αν φτάσουν και οι δύο σύντροφοι σε οργασμό.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.