Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κατάπιε τον υδράργυρο από τρία θερμόμετρα μετά το βιασμό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρόδου η απόπειρα αυτοκτονίας μιας 26χρονης Αλβανίδας που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της καταπίνοντας υδράργυρο από τρία θερμόμετρα μετά το βιασμό της από έναν 40χρονο συμπατριώτη της.

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Ρόδου το οποίο και διατηρεί και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, που του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έχει δώσει η 26χρονη, όλα ξεκίνησαν το 2012 όταν ο 40χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και της δήλωσε πως «εάν δεν είσαι μαζί μου δεν θα είσαι ούτε με τον άνδρα σου, γιατί θα σε σκοτώσω εάν μιλήσεις», καθώς επίσης και ότι «όσο ζει αυτός δεν θα την αφήσει ποτέ ήσυχη». Το τηλεφώνημα αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την 26χρονη η οποία και αγόρασε τρία θερμόμετρα, τα έσπασε και κατάπιε τον υδράργυρο που περιείχαν.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα, σύμφωνα με το rodiaki.gr. Όπως η ίδια κατήγγειλε με τον 40χρονο εργάζονταν στην ίδια εταιρεία καθαρισμού. Ένα μήνα πριν από το περιστατικό ο κατηγορούμενος τη μετέφερε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη περιοχή της Ψαροπούλας για να το καθαρίσουν.

Εκεί άρχισε να της λέει πόσο την επιθυμεί ερωτικά και πως θα ήθελε να έχει ερωτική σχέση μαζί της. Όταν η 26χρονη αρνήθηκε, εκείνος νευρίασε της πέταξε ένα τραπέζι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στα πόδια και στη συνέχεια την άρπαξε με τη βία χτυπώντας την στο πρόσωπο και τραβώντας την, την οδήγησε στις τουαλέτες του καταστήματος που βρίσκονται στο ισόγειο όπου και συνέχισε να τη χτυπάει. Μετά την εξάντλησή της από την αντίσταση που έφερε αλλά και από το τραύμα που είχε στο πόδι, τη βίασε.

Η 26χρονη λέει πως ο 40χρονος στη συνέχεια την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει αν μιλούσε στον οποιονδήποτε και για αυτό η νεαρή γυναίκα δεν προέβη σε καταγγελία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.