Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Σκότωσε τη μάνα του και την πέταξε σε φρεάτιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άμεση ήταν η εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας 75χρονης ημεδαπής στην περιοχή Γαζάτικα στην Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, η 75χρονη είχε βρεθεί νεκρή το βράδυ της Κυριακής (08.02.2015) σε φρεάτιο, έξω από την οικία της.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, με την αυτόφωρη διαδικασία, ο 57χρονος γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοκατοχής.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης και συστηματικής αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης, που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και ευρήματα, με αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί το έγκλημα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και να συλληφθεί ο 57χρονος γιος της ως δράστης, ο οποίος ομολόγησε με λεπτομέρειες τις πράξεις του.

Ειδικότερα, ο 57χρονος, ο οποίος διέμενε μαζί με το θύμα, και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχοντας ως κίνητρο προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στην 75χρονη, ενώ στη συνέχεια, τη μετέφερε σε φρεάτιο που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της οικίας τους, προκειμένου ο θάνατος της να φανεί ως ατύχημα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν στην οικία και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια και ένα αεροβόλο, τα οποία ανήκαν στον 57χρονο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.