Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

«Βούλιαξε» η σιδηροδρομική γραμμή στον Έβρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με λεωφορεία του ΟΣΕ γίνεται η μετακίνηση των επιβατών.

«Πνιγμένη» από την Τετάρτη παραμένει η σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ από την Αλεξανδρούπολη έως το Ορμένιο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή και είχαν ως αποτέλεσμα να καλυφθεί από νερά.

Η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί από τις 15.45 της 4ης Φεβρουαρίου, ενώ η μετακίνηση των επιβατών στο τμήμα αυτό γίνεται με λεωφορεία του ΟΣΕ, μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής, όπως αναφέρει το thrakitoday.com.

Την ίδια στιγμή η στάθμη του νερού στον Έβρο έχει υποχωρήσει κάτω από ανώτατο όριο συναγερμού, ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή, υπό τον φόβο νέων καταστροφών. Υπολογίζεται πως ήδη 220.000 στρέμματα γης έχουν καλυφθεί από νερά, ενώ σπίτια και αποθήκες παραποτάμιων οικισμών πλημμύρισαν επίσης.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Κομοτηνή. Πιο συγκεκριμένα, λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία στις υδάτινες διαβάσεις Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αετοκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκάλωμα, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου. Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.