Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Έγινε κομμωτής για χάρη της κόρης του!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Greg Wickherst είναι ένας single μπαμπάς ο οποίος δεν μπορούσε να πιάσει αλογοουρά τα μαλλάκια της δίχρονης κορούλας του!



Τι λέτε λοιπόν να έκανε ο πολυμήχανος μπαμπάς; Για χάρη της κορούλας του παρακολούθησε μαθήματα κομμωτικής στο κολλέγιο του Colorado Springs, όπου δουλεύει ως καθηγητής!

Ο 39χρονος μπαμπάς ήρθε σε επαφή με την υπεύθυνη του προγράμματος κοσμετολογίας και σε λίγο καιρό έγινε ο καλύτερος μαθητής της!

«Μου έδειξε πώς να φτιάχνω αλογοουρά και μετά από αυτό πώς να φτιάχνω πλεξούδα ή να την τυλίγω γύρω γύρω και να κάνω ένα απλό κουλουράκι! Έμαθα επίσης πώς να κάνω μια γαλλική κοτσίδα και ψαροκόκαλο», δηλώνει ο Wickherst. «Απλά μου έδειξε όλα αυτά τα διαφορετικά στυλ και έτσι μόλις πήγα σπίτι άρχισα την εξάσκηση», συμπληρώνει ο περήφανος μπαμπάς!

Σε περίπου ένα μήνα ήταν τόσο καλός που αποφάσισε να φτιάξει ένα άλμπουμ με τίτλο «Στυλ μαλλιών της Izzy» και να ανεβάσει φωτογραφίες με τα χτενίσματα που φτιάχνει στην μικρή!

Το αποτέλεσμα; O Wickherst όχι μόνο έχει γίνει ένας αρκετά καλός hair stylist αλλά αλλά έχει προκαλέσει αίσθηση στο Facebook, όπου αποσπά διθυραμβικές κριτικές για τις «δημιουργίες» του!

Ο Greg λέει ότι η αγαπημένη του στιγμή της ημέρας είναι το πρωί, όταν ξυπνάει η μικρή και την παίρνει αγκαλιά από το κρεβατάκι της κι εκείνη νυσταγμένη ακόμα τρίβει το προσωπάκι της στον λαιμό του. " Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που νιώθεις τη εκείνη τη στιγμή είναι το πιο ανταποδοτικό πράγμα του να είσαι μονογονέας."

Δείτε μερικά από τα υπέροχα χτενίσματα που έκανε στην αξιολάτρευτη Izzy:











Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.