Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Δείπνο στους αιθέρες του Αγίου Βαλεντίνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα… εστιατόριο θα ίπταται το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου στον αττικό ουρανό… και θα προσφέρει την πιο… γευστική θέα σε εκείνους που θα επιλέξουν ένα ρομαντικό δείπνο την ημέρα των ερωτευμένων σε ύψος 50 μέτρων από την Τεχνόπολη… Το Dinner in the Sky αναλαμβάνει να στέλνει στα… ουράνια κάθε βράδυ τους τυχερούς… επιβάτες, καθώς υπόσχεται ότι θα τους απογειώσει κυριολεκτικά και μεταφορικά…



Μια ειδική πλατφόρμα, η οποία φθάνει στα μέσα της εβδομάδας, για να γίνουν και οι απαιτούμενες δοκιμές, με ένα τραπέζι για 22 άτομα, θα ανυψώνεται με τη βοήθεια γερανού 50 μέτρα πάνω από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και η θέα της Ακρόπολης, αλλά και όλης της Αθήνας, θα… ανοίγει την όρεξη σε όσους επιλέξουν αυτό το εστιατόριο.

Το σίγουρο είναι, όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος, ότι όποιος ανέβει στο εστιατόριο, θα…χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του με απόλυτη ασφάλεια. Το Dinner in the Sky έχει σχεδιαστεί, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814 το οποίο αφορά την κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων.

Η TUV Rheinland έχει πιστοποιήσει όλα τα στάδια κατασκευής, ενώ, έχοντας παρουσία σε πάρα πολλές χώρες, έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας σε όλες τις χώρες. Όλα τα συστήματα τα χειρίζεται εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ τα καθίσματα τύπου bucket φέρουν ιμάντες ασφαλείας τεσσάρων σημείων.

Η πρώτη επίσημη…πτήση θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου και για τους πρώτους δύο μήνες, σύμφωνα με τους διοργανωτές που μίλησαν στο «Έθνος», η… απογείωση θα πραγματοποιείται κάθε βράδυ από το χώρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων.

Όσοι επιθυμούν να δειπνήσουν στα… σύννεφα, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το μενού στο site του Dinner in the Sky όπου και θα μπορούν να κάνουν την κράτησή τους on line μέσω ηλεκτρονικής προπληρωμής. Το κόστος για ένα πλήρες δείπνο ανέρχεται στα 120 ευρώ ανά άτομο και ήδη η πτήση των 21:30 της πρώτης ημέρας είναι sold out και τείνει να κλείσει και αυτή των 19:30.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη εταιρεία, η πλατφόρμα προστατεύεται από μια μεγάλη τέντα και παρέχει προστασία σε περίπτωση βροχής, ενώ υπάρχουν θερμάστρες που ζεσταίνουν τους επισκέπτες. Σε συνθήκες εξαιρετικά δυνατών ανέμων, το τραπέζι μπορεί να ανυψωθεί σε λιγότερα μέτρα πάνω από το έδαφος, ενώ έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στον αέρα με συνθήκες έως και 10 μποφόρ.

Το ανέβασμα και το κατέβασμα πραγματοποιείται άμεσα και γρήγορα μέσα σε 1 λεπτό και μπορεί να υπάρξει διάλειμμα κατά τη διάρκεια του δείπνου, αν παραστεί μια… ανάγκη, ενώ πριν και μετά το δείπνο στους ουρανούς οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής στην Τεχνόπολη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.