Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Απομονωμένα τα νησιά εξαιτίας της κακοκαιρίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από την περασμένη Πέμπτη έχουν να δουν πλοίο από Πειραιά στους Φούρνους.

Από την περασμένη Πέμπτη έχουν να δουν πλοίο από τον Πειραιά οι κάτοικοι των ακριτικών Φούρνων. Λόγω της βλάβης στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ της NEL LINES, που ήταν και το μοναδικό καράβι που προσέγγιζε το λιμάνι των Φούρνων, το νησί έμεινε αποκλεισμένο.

Η εταιρεία HELLENIC SEA WAYS με το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ανέλαβε να εκτελεί ένα επιπλέον δρομολόγιο, κάθε Δευτέρα, προς Φούρνους, το οποίο όμως λόγω της κακοκαιρίας αυτή την εβδομάδα δεν εκτελέστηκε.

Το πλοίο ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, που συνδέει τους Φούρνους με την Ικαρία και το Καρλόβασι, είναι ακινητοποιημένο λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα αν δεν γίνει ούτε την Τετάρτη το δρομολόγιο του ΜΥΚΟΝΟΣ να παρουσιαστούν ελλείψεις σε τρόφιμα, όχι μόνο στους Φούρνους αλλά και στη Σάμο, όπου το τελευταίο δρομολόγιο από Πειραιά ήταν την Παρασκευή.

Να σημειώσουμε ότι αν αύριο Τετάρτη αρθεί το απαγορευτικό τότε το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ θα κάνει το δρομολόγιο μέχρι την Καβάλα, προσεγγίζοντας και τους Φούρνους. Όμως, αν το απαγορευτικό αρθεί μετά την Τετάρτη θα εκτελεστεί το δρομολόγιο μόνο μέχρι το Βαθύ, για μπορέσει να κάνει την Παρασκευή το δρομολόγιο από τον Πειραιά.

Ωστόσο παραμένει το πάγιο αίτημα των κατοίκων των Φούρνων για περισσότερα δρομολόγια με τον Πειραιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.