Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Μου φώναζαν θα σε σκοτώσουμε» καταγγέλλει ο ραδιοφωνικός παραγωγός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε γνωστός δημοσιογράφος της Σάμου από δύο άτομα, την ώρα που ήταν on air μέσα στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού όπου εργάζεται.



Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, της Κυριακής την ώρα που η ενημερωτική εκπομπή του Γιάννη Νέγρη στον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 FM 99,8 βρισκόταν σε εξέλιξη.

Ξαφνικά εισέβαλε στο στούντιο ένας άνδρας, ο οποίος δίχως να πει το παραμικρό, άρχισε να γρονθοκοπά τον δημοσιογράφο μπροστά στα έντρομα μάτια της ηχολήπτριάς του σταθμού.
«Θα σε σκοτώσουμε»

«Τα χτυπήματα ήταν απανωτά. Το μόνο που θυμάμαι είναι να φωνάζουν «θα σε σκοτώσουμε, θα σε σκοτώσουμε», δήλωσε στην Espresso ο κ. Νέγρης, τονίζοντας ότι σε μία προσπάθεια να προστατευτεί από τα χτυπήματα προσπάθησε να καλύψει με τα χέρια του το κεφάλι και το πρόσωπό του, ενώ η ηχολήπτρια καλούσε σε βοήθεια.

«Αμέσως μετά μπήκε στο στούντιο ακόμη ένας άνδρας, γιος του πρώτου, ο οποίος με τη σειρά του άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές και να μου φωνάζει ότι θα με σκοτώσει. Μετά άρχισαν να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς πάσα κατεύθυνση κάνοντας θρύψαλα υπολογιστές και άλλα αντικείμενα».

Οι δράστες το έβαλαν στα πόδια αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία ο νεαρός, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ αναζητείται ο πατέρας του.

Όπως καταγγέλλουν το θύμα και αυτόπτες μάρτυρες, αν και οι αστυνομικοί δέχθηκαν δεκάδες κλήσεις για να σπεύσουν στον σταθμό όπου συνέβη το περιστατικό , δεν ανταποκρίθηκαν και απαντούσαν ότι μπορούν να περάσουν από το… τμήμα για να κάνουν μήνυση στους δράστες.
Το θύμα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, αφού αιμορραγούσε από το αριστερό αυτί του, ωστόσο πήρε εξιτήριο την ίδια ημέρα. Όπως ανέφερε δέχθηκε πάνω από 80 χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Ο κ. Νέγρης αποκάλυψε ότι η επίθεση έχει να κάνει με δύο υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ένας εκπαιδευτικός που είναι γιος και αδελφός αντίστοιχα των δραστών: «Μόλις κατέθεσα σχετικές αιτήσεις για να διερευνηθούν τα θέματα αυτά εκείνοι εξοργίστηκαν και θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να πάρουν την εκδίκησή τους.

Εξάλλου, ο ένας από τους δύο δράστες συγκεκριμένα ο γιος, έχει καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη πάλι για ξυλοδαρμό και έχει σε βάρος του απόφαση με αναστολή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.