Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Βραχιόλι αλλάζει όψη με τη βοήθεια μιας εφαρμογής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αλλάξτε κοσμήματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κάθε φορά αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Δε φτάνει που σας πήρε τόση ώρα να διαλέξετε τι ρούχα θα βάλετε, τώρα έχει έρθει η σειρά των αξεσουάρ.

Ποια ταιριάζουν με το συνολάκι που επιλέξατε;

Ένα νέο βραχιόλι που επαναπρογραμματίζεται αμέσως για να δείχνει όποιο μοτίβο/σχέδιο σας αρέσει, έρχεται για να σας δώσει τη λύση. Και μάλιστα… με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σας τηλέφωνο!



Το βραχιόλι ονομάζεται Liber8 και αποτελείται από μια e-ink οθόνη, παρόμοια με αυτή των ηλεκτρονικών βιβλίων. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Near Field Communication, όπως αυτή που χρησιμοποιείται στις ασύρματες κάρτες πληρωμών και τις κάρτες διαδρομών με μεταφορικά μέσα, για τη μετάδοση και απεικόνιση των μοτίβων σε 16 αποχρώσεις του γκρι, τα οποία ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή.



Η εταιρεία που το κατασκεύασε ελπίζει να συγκεντρώσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για να μπορέσει να το κυκλοφορήσει στην αγορά.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι χρήστες θα μπορούν ακόμη να φορτώνουν στο βραχιόλι εικόνες που έχουν τραβήξει με το κινητό τους τηλέφωνο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.