Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Εκτροχιάστηκε τρένο με πετρέλαιο στη Βιρτζίνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πόλη Πάουελταουν της Δυτικής Βιρτζίνια, στις ανατολικές ΗΠΑ, εκκενώθηκε τη Δευτέρα μετά τον εκτροχιασμό εμπορευματικής αμαξοστοιχίας και την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αμέσως στο τραίνο που μετέφερε αργό πετρέλαιο το οποίο διέρρευσε σε ποτάμι, ανακοίνωσε οι τοπικές αρχές.

Η κυβερνήτης της Δυτικής Βιρτζίνια Ερλ Ρέι Τόμπλιν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τις κομητείες Κανάουα και Φάγιετ, προκειμένου τα συνεργεία διάσωσης να έχουν πρόσβαση στις πληγείσες περιοχές.

Η αμαξοστοιχία της αμερικανικής εταιρίας σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών CSX, που μετέφερε αργό πετρέλαιο από την πολιτεία της Νεμπράσκα στη Βιρτζίνια, έπιασε φωτιά μετά τον εκτροχιασμό της και το πετρέλαιο διέρρευσε στον ποταμό Κανάουα.

Οι αρχές ανέφεραν που δεν υπάρχουν θύματα. Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WOWK, θυγατρικό του CBS, οι αρχές έδωσαν εντολή για την εκκένωση της πόλης.

"Οι τοπικοί αξιωματούχοι βρίσκονται επί τόπου και εργάζονται σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της εταιρίας CSX", πρόσθεσε ο Τόμπλιν.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.