Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Στρατούλης: Δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις συντάξεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις συντάξεων έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, ενώ, παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι με νομοθετική ρύθμιση δεν μειώνονται ούτε οι επικουρικές συντάξεις.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Στρατούλης δήλωσε ότι σήμερα φεύγουν με την υπογραφή του τρεις εγκύκλιοι. Όπως είπε, με την πρώτη εγκύκλιο παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο η δυνατότητα να έχουν ασφαλιστική ικανότητα, δηλαδή να έχουν πλήρη υγειονομική περίθαλψη, όσοι έχουν όχι πάνω από 100 ένσημα, που λέει ο ισχύων νόμος, αλλά πάνω από 50 ένσημα. Αυτό, όπως επισήμανε, βοηθάει τους ανέργους.

Μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανέφερε ότι με τη δεύτερη εγκύκλιο θα συνεχιστεί η πλήρης υγειονομική περίθαλψη των ανασφάλιστων υπερήλικων, ηλικιωμένων και ομογενών, που τους είχε κοπεί η σύνταξη που έπαιρναν από τον ΟΓΑ, ενώ υπογράμμισε ότι σε έναν με ενάμιση μήνα θα επαναφέρουν τη σύνταξη στους ανασφάλιστους υπερήλικες και ηλικιωμένους.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.