Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Σε μία λωρίδα η κυκλοφορία στη σήραγγα Κατερίνης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε φθορές.

Με χαμηλές ταχύτητες και από μία λωρίδα κυκλοφορίας διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στη σήραγγα της Κατερίνης, επί της εθνικής οδού.

Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ, διερχόμενο φορτηγό προκάλεσε ζημιές στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και στο σύστημα εξαερισμού της σήραγγας, με συνέπεια αυτή να κλείσει για περίπου ένα 24ωρο.

Από χθες το βράδυ δόθηκε στην κυκλοφορία η μία από τις τρεις λωρίδες κίνησης, ενώ την ίδια ώρα εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη ο οδηγός που ευθύνεται για τις φθορές.

Πρόκειται για 65χρονο εμποροβιοτέχνη, ο οποίος οδηγώντας φορτηγό ιδιοκτησίας του, με ενσωματωμένο μηχάνημα ανύψωσης παρέσυρε και κατέστρεψε, κατά τη διέλευσή του από το σημείο, ό,τι βρήκε στην οροφή της σήραγγας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 65χρονος οδηγός διέφυγε, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.