Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Κρήτη: 5 αυτοκτονίες από την αρχή του έτους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άσχημα ξεκίνησε το 2015 στην Κρήτη καθώς ο κατάλογος με τις αυτοκτονίες όλο και αυξάνεται.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, από την αρχή του έτους, 5 άνθρωποι έχουν δώσει τέλος στη ζωή τους.

Οι τρεις στρέφοντας στον κρόταφο ένα όπλο, ένας πίνοντας φυτοφάρμακο ενώ μία γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο ενός νοσοκομείου.

Οι αυτοκτονίες

Στις 8 Ιανουαρίου σημειώθηκε η πρώτη αυτοκτονία για το 2015 στην Κρήτη. Πρόκειται για έναν 45χρονο που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Αντωνίου Καστρινάκη στον Μασταμπά με τραύμα από σφαίρα στο πρόσωπο. Ο 45χρονος έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του κόβωντας έτσι το νήμα της ζωής του. Το άψυχο σώμα του βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος οι συγγενείς του που τον αναζητούσαν.

Στις 20 Ιανουαρίου καταγράφεται η δεύτερη αυτοκτονία για το τρέχον έτος. Πρόκειται για έναν 75χρονο ο οποίος στις 3 το μεσημέρι μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή ωστόσο ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 75χρονος ζούσε και δραστηριοποιούνταν στο Ακρωτήρι Χανίων κι εκείνη την μοιραία ημέρα πήρε το όπλο του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Στις 21 Ιανουαρίου, κι ενώ η Κρήτη δεν είχε ακόμα ηρεμίσει από την αυτοκτονία του 75χρονου, ένας 69χρονος πήρε μία καραμπίνα και την έστρεψε στο κεφάλι του. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του από έναν συγχωριανό του.

Στη 1 Φεβρουαρίου μία 38χρονη που νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Χανίων βούτηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του ιδρύματος. Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία. Ήταν ψυχολογικά επιβαρυμένη καθώς νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες λόγω των προβλημάτων υγείας που της είχε προκαλέσει η νευρική ανορεξία από την οποία και έπασχε.

Στις 3 Φεβρουαρίου ένας 52χρονος φοροτεχνικός που ζούσε τα τελευταία χρόνια στις Μοίρες Ηρακλείου αποφάσισε να πιει φυτοφάρμακο και να θέσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας – πατέρας δύο ανήλικων παιδιών – είχε και στο παρελθόν αποπειραθεί ν' αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.