Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γέμιζε το ίντερνετ με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκε από τα «λαγωνικά» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 37χρονος Πολωνός.

Στα «πράσα» πιάστηκε ένας 37χρονος Πολωνός από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τη στιγμή που διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ψηφιακής αστυνομικής έρευνας αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε ιστότοπο του διαδικτύου, εντοπίστηκε άγνωστος χρήστης, ο οποίος διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, που εξέδωσε εισαγγελική παραγγελία, από την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του συλληφθέντα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σπίτι του στην Αθήνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο οποίο βρέθηκε πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας (φωτογραφίες και βίντεο), γεγονός για το οποίο εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο (03-02-2015) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.