Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ήθελε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της για $7.000!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποινική δίωξη για την πώληση του νεογέννητου αγοριού της ασκήθηκε σε μια 30χρονη γυναίκα από την Κίνα με το επώνυμο Huang, αναφέρει το CNN.

Η Huang φέρεται να συνεργάστηκε με έναν μαιευτήρα, ο οποίος επίσης διώκεται, για να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της σε ένα άτεκνο ζευγάρι ενώ η ίδια συμφώνησε να πει στην οικογένειά της ότι το μωρό που κυοφορούσε πέθανε στην γέννα. Ωστόσο η πεθερά της Huang φαίνεται πώς είχε υποψίες αφού η νεαρή μητέρα δεν φαινόταν ιδιαίτερα στενοχωρημένη για την «απώλεια» του βρέφους.

Έτσι, η γιαγιά του αγοριού ειδοποίησε την αστυνομία για την ύποπτη συμπεριφορά της Huang.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Κίνα, η Huang έχει επίσης ένα αγοράκι από προηγούμενο γάμο και πίστευε πώς με τα χρήματα που θα κέρδιζε από την πώληση του βρέφους θα μπορούσε να κερδίσει την επιμέλεια του μεγαλύτερού της γιου, ο οποίος τώρα είναι με τον πατέρα του.

Ωστόσο όπως αναφέρει η δημοσιογράφος του CNN Katie Hunt, αυτή η περίπτωση είναι αντιπροσωπευτική της μακράς ιστορίας της Κίνας στο εμπόριο των παιδιών.

Σύμφωνα μάλιστα με την έκθεση του Αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών Trafficking in Persons, η Κίνα δεν συμμορφώνεται πλήρως με τα πρότυπα για τον περιορισμό της εμπορίας των βρεφών. Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση, η Κίνα έχει κάνει κάποια βήματα.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.