Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Μπιλ Κόσμπι: Μην πίνετε δίπλα μου, κινδυνεύετε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Μπιλ Κόσμπι προειδοποίησε χαριτολογώντας μία γυναίκα από το κοινό κατά τη διάρκεια ενός σόου στον Καναδά την Πέμπτη πως θα έπρεπε να είναι προσεκτική και να μην όταν βρίσκεται κοντά του.

Μπιλ Κόσμπι: Μην πίνετε δίπλα μου, κινδυνεύετε

Ο Κόσμπι έκανε την παρατήρηση στο δεύτερο μισό της ομιλίας του, μετά από μια σειρά ακυρώσεων που ακολούθησαν τις σεξουαλικές καταγγελίες από 15 γυναίκες. Ορισμένες εξ αυτών τον κατηγορούν πως έριχνε κάτι στα ποτά τους προτού τις επιτεθεί.

Μία γυναίκα σηκώθηκε από μία από τις μπροστινές σειρές και προχώρησε κατά μήκος της σκηνής όταν την ρώτησε ο Μπιλ Κόσμπι πού πήγαινε. Όταν εκείνη απάντησε ότι επρόκειτο να πάει στο λόμπι για να πάρει ένα ποτό, ο Κόσμπι απάντησε: «Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική και να μην πίνεις όταν είσαι μαζί μου» είπε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Λίγα λεπτά αργότερα ένας ταραξίας φώναξε στον ηθοποιό πως είναι βιαστής. Ο Κόσμπι τότε σηκώθηκε την ώρα που το πλήθος γιουχάιζε τον άνδρα και τους ζήτησε να σταματήσουν. «Όχι, όχι, σταματήστε» είπε κουνώντας τα χέρια του.

Ο άνδρας απομακρύνθηκε από την αίθουσα χάρη σε έναν αστυνομικό ενώ ένα μέλος του ακροατηρίου φώναξε «σ' αγαπάμε» στον Κόσμπι. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αργότερα στο περιστατικό με δήλωσή του, η πρώτη μετά τους ισχυρισμούς για βιασμό που ήρθαν στην επιφάνεια.

«Αγαπητοί θαυμαστές: ένα ξέσπασμα αλλά πάνω από 2.600 πιστοί, υπομονετικοί και θαρραλέοι θαυμαστές απόλαυσαν το πιο υπέροχο φάρμακο που υπάρχει στην ανθρωπότητα. Το γέλιο. Σας ευχαριστώ, το προσωπικό του θεάτρου, τους διοργανωτές της εκδήλωσης και την κοινότητα, για την συνεχή υποστήριξη και το γεγονός ότι με τιμήσατε. Δεν έχω ακόμη πει την τελευταία μου κουβέντα» ανέφερε η ανακοίνωση του Κόσμπι που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον μάνατζέρ του μετά το σόου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.