Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«Καμπάνα» 30 χρόνια για βιασμό και απόπειρα δολοφονίας τουρίστριας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ινδονήσιος υπάλληλος του κρουαζιερόπλοιου αποπειράθηκε με τη στραγγαλίσει.

Σε κάθειρξη 30 ετών καταδικάστηκε την Πέμπτη ένας υπάλληλος που εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Holland America για το βιασμό και την απόπειρα δολοφονίας, το 2014, μιας γυναίκας που επέβαινε στο πλοίο, δήλωσε ομοσπονδιακός εισαγγελέας των ΗΠΑ.

Ο Κετούτ Πουτζάγιασα, 29 ετών, ο οποίος ομολόγησε στα εγκλήματά του τον Σεπτέμβριο, είπε σε πράκτορες του FBI ότι εισήλθε στην καμπίνα της 31χρονης τότε γυναίκας, χρησιμοποιώντας το κλειδί του και της επιτέθηκε σεξουαλικά αφού θεώρησε ότι αυτή τον είχε προσβάλει, αναφέρεται σε δικαστικά έγγραφα.

Το θύμα, προσπάθησε να ξεφύγει από τον Πουτζάγιασα και κατάφερε να δραπετεύσει ενώ στο λαιμό της ήταν ακόμα τυλιγμένο το καλώδιο του σίδερου με το οποίο ο 29χρονος αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει.

Ο Πουτζάγιασα είπε στους πράκτορες του FBI ότι ήταν οργισμένος όλη την ημέρα με το θύμα αφού όταν χτύπησε την πόρτα της καμπίνας της 3 φορές προκειμένου να της παραδώσει το πρωινό, αυτή απάντησε με μια υποτιμητική φράση που προσέβαλε τη μητέρα του.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αεροπορικώς πίσω στις ΗΠΑ, ενώ είχε υποστεί κακώσεις στο κρανίο, τη σπονδυλική της στήλη και το πρόσωπο. Η ίδια υποφέρει από διαταραχή μετατραυματικού στρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.