Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

25χρονος πέταξε από γέφυρα την μόλις 5 ετών κόρη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατηγορίες για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης του απαγγέλθηκαν σε έναν άνδρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος έσπρωξε από μια γέφυρα το ανήλικο παιδί από ύψος 18 μέτρων, ανακοίνωσαν οι αρχές της πολιτείας αυτής.



Ο Τζον Τζοντσακ, 25 ετών, κατείχε την επιμέλεια της κόρης του, παρά το βεβαρημένο ιστορικό συλλήψεων που αφορούσαν στην ταραχώδη σχέση που είχε με τη μητέρα του παιδιού.

Η αστυνομία δεν παρείχε κανένα κίνητρο για το ζοφερό περιστατικό, το οποίο εκτυλίχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο Τζόντσακ πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπροστά από έναν αστυνομικό κατευθυνόμενος προς τη γέφυρα Sunshine Skyway. Καθώς έφτασε στη γέφυρα, ο 25χρονος επιβράδυνε το αυτοκίνητό του, κάτι που φάνηκε στον αστυνομικό ότι συμμορφωνόταν με την σήμανση να σταματήσει. Μόλις ο αστυνομικός βγήκε από το περιπολικό του, ο Τζόντσακ έβγαλε την κόρη του από το αυτοκίνητο και κυριολεκτικά την πέταξε από τη γέφυρα. Στη συνέχεια μπήκε πάλι στο όχημά του και απομακρύνθηκε με κανονική ταχύτητα.



Ο αστυνομικός έντρομος έσπευσε στο σημείο προσπαθώντας να εντοπίσει τη μικρή Φοίβη, η οποία έπεσε από ύψος 18 μέτρων στα παγωμένα νερά. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, δεν ήταν σαφές εάν το κοριτσάκι ήταν ζωντανό όταν ο «πατέρας» της την έριξε από τη γέφυρα.

Το άψυχο σώμα της 5χρονης εντοπίστηκε από τις αρχές μιάμιση ώρα αργότερα. Ο Τζόντσακ συνελήφθη λίγο μετά στην κομητεία Μανάτι.



Την Τετάρτη, η δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον Τζόντσακ στην υπόθεση για την επιμέλεια του παιδιού είχε εκφράσει στην αστυνομία τις ανησυχίες της για την περίεργη συμπεριφορά του 25χρονου. Η ίδια είπε πως ο Τζόντσακ την αποκάλεσε «Θεό» και της ζήτησε να μεταφράσει ένα απόσπασμα της Βίβλου που ήταν γραμμένο στα Σουηδικά.



Δείτε τα βίντεο:












Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.