Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Νέα δεδομένα για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικώς με απόλυτη επιστημονική ασφάλεια ο τραυματικός χαρακτήρας της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας που αποτέλεσε και την αιτία θανάτου». Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πόρισμα των ιατροδικαστών για τις συνθήκες θανάτου του 46χρονου φίλαθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού.

Νέα δεδομένα για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού

Ωστόσο, με δεδομένες τις αναφορές περί επεισοδίων και τραυματισμού οι ιατροδικαστές σημειώνουν ότι «δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι ισχυρά πλήξη της κεφαλής ή και ισχυρά δόνηση αυτής, χωρίς εμφανή αντικειμενικά ευρήματα, να λειτούργησε εκλυτικά στην εμφάνιση της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας. Στην προσέγγιση αυτή συνηγορεί και ο αγγειογραφικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο 401 που δεν κατέδειξε παθολογία στα εγκεφαλικά αγγεία».

Τέλος από τις ιστολογικές εξετάσεις προκύπτει εγκεφαλική αμυλοειδική αγγειοπάθεια παθολογικής οντότητας που προϋπήρχε και δεν σχετίζεται με προηγηθέντα τραυματισμό.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.