Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Το πρώτο σεξ κλαμπ αποκλειστικά για γυναίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γόβες-στιλέτο, γυμνή σάρκα, θηλυκά σε σεξουαλικό παροξυσμό στη λέσχη που απαγορεύονται οι άντρες.

Πίνουν τεκίλα από καλλίγραμμα σώματα, χορεύτριες λικνίζονται αισθησιακά, το μαγαζί σφύζει από γυναικείες, σέξι παρουσίες, αλλά κανένας άντρας δεν επιτρέπεται εδώ! Κι αυτό γιατί πρόκειται για το πρώτο σεξ κλαμπ μόνο για γυναίκες, που άνοιξε τις πόρτες του στη Βρετανία.

Οι πελάτισσες που περνούν το κατώφλι του Skirt Club, αφήνουν τους συζύγους τους στο σπίτι και κάθε νοικοκυρίστικη έγνοια και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές που δεν βγαίνουν προς τα έξω: ότι συμβαίνει στο Skirt Club, μένει στο Skirt Club!

Η διόλου βαρετή λέσχη, απευθύνεται σε στρέιτ γυναίκες που θέλουν να πειραματιστούν ερωτικά με άλλες γυναίκες.



«Συνειδητοποίησα πως οι περισσότερες γυναίκες που έλκονται από άλλες γυναίκες δεν είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλες. Είναι η ρευστή φύση της σεξουαλικότητας. Τα περισσότερα μέλη μας είναι παντρεμένες ή έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και το Skirt Club είναι ένα μέρος για να περάσουν μια άγρια νύχτα προτού επιστρέψουν στις ενήλικες ζωές τους», αναφέρει η δαιμόνια Geneviève LeJeune που ίδρυσε αυτή τη γαργαλιστική λέσχη.

«Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά όσες γυναίκες έχουν κάνει αίτηση πρέπει να γνωρίζουν οπωσδήποτε κάποιο μέλος αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να είναι σέξι. Πολύ σέξι», αναφέρει και τονίζει ότι τα μέλη είναι μέλη της υψηλής κοινωνικής τάξης.



«Όλες όσες έρχονται εδώ αναζητούν ένα διαφορετικό πάρτι, όχι σαν τα συνηθισμένα. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Και φυσικά περιμένουν και το ανάλογο επίπεδο από τις υπόλοιπες γυναίκες που θα παραβρίσκονται στο κλαμπ», καταλήγει.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.