Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Το πρωί δασκάλα, το βράδυ πορνοστάρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι μπορεί να εξασκήσει παράλληλα τα δύο επαγγέλματα και να διδάξει το χριστιανισμό.

Μία δασκάλα που απολύθηκε όταν έγινε γνωστό ότι εργάζεται και ως πορνοστάρ με το καλλιτεχνικό όνομα Julia Pink, ισχυρίζεται ότι ακόμα μπορεί να διδάξει τις χριστιανικές αξίες στους μικρούς μαθητές και ότι τα δύο επαγγέλματα δεν επηρεάζουν το ένα το άλλο.

Εργαζόταν επί 17 συναπτά έτη στην Διακονική Γερμανική Ευαγγελική Ομοσπονδιακή Ένωση της πόλης του Μονάχου. Κατάφερε να κερδίσει το 2013 το βραβείο «Shooting Star» σε διεθνή πορνογραφικά βραβεία κι έτσι μαθεύτηκε η δεύτερη δουλειά της.

Τώρα, κάνει έφεση για να αναιρεθεί η απόφαση σύμφωνα με την οποία χάνει τη θέση της σαν καθηγήτρια στη θρησκευτική Σχολή την οποία και θεωρεί άδικη.

Πέραν από τη διδασκαλία, η 38χρονη είχε αναλάβει και την επίβλεψη ενηλίκων με μαθησιακές δυσκολίες. Η απόλυση της μάλιστα έγινε χωρίς προειδοποίηση όταν οι επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας είδαν τα βίντεο με τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί.

Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας δήλωσε: «Παρά τη μακροχρόνια υπηρεσία της, πιστεύουμε ότι η άλλη δουλειά της είναι ασυμβίβαστη με το μήνυμα που εμείς θέλουμε να στείλουμε».



Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου: «Η αιτούσα συμμετέχει σε πορνογραφικές δραστηριότητες που βρίσκονται σε αντίθεση με την ηθική της Εκκλησίας και έτσι υπέπεσε σε παράβαση του καθήκοντος πίστης κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει την απόλυση».

Η ίδια δηλώνει θρησκευόμενη και ισχυρίζεται σύμφωνα με τη Mirror: «Κάνω ταινίες πορνό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να διδάξω και ότι δεν μπορώ να προωθήσω τις χριστιανικές αξίες».

Ένας πατέρας δύο μαθητών της, ανέφερε από τη δική του μεριά:

«Εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία, βλέπουν ταινίες πορνό, κάτι που συμβαίνει και σε όλο τον πλανήτη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Το ότι η συγκεκριμένη γυναίκα κάνει και αυτή τη δουλειά, δεν σημαίνει λοιπόν πως δεν είναι και σε θέση να διδάξει σωστά τα παιδιά μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.