Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ένα τεθωρακισμένο για ταξί!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κυκλοφορεί σε δρόμο της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε το βίντεο.

Χρειάζεστε ένα τεθωρακισμένο στρατιωτικό όχημα για ταξί; Τότε σπεύστε στην Αγία Πετρούπολη!

Ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο χρησιμοποιείται ως ταξί στους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης ακριβώς όπως κάθε φυσιολογικό ταξί. Βαμμένο σε διαπεραστικό κόκκινο χρώμα, το όχημα μαγνητίζει τα βλέμματα με το στρατιωτικό του σχεδιασμό και τον πυργίσκο με το πολυβόλο.

Το BRDM APC (Combat Command and Reconnaissance Vehicle Combat Command) έχει ξεκινήσει ως δημόσιο ταξί μετά από μια μακρά εκστρατεία αδειοδότησης. Οι αρχές της πόλης αρχικά αρνήθηκαν να χορηγήσουν άδεια κάτι που στο τέλος έγινε, η άδεια δόθηκε, αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις, όπως την αλλαγή του καμουφλάζ που είχε ως μοτίβο το όχημα. Έτσι, ο ιδιοκτήτης του BRDM επέλεξε το κόκκινο χρώμα που χρησιμοποιείται για τα οχήματα πυρόσβεσης και για να διαφέρει από το κοινό κίτρινο χρώμα των ταξί.

Λόγω του βάρους του, το BRDM απαγορεύεται να εισέρχονται σε ορισμένους δρόμους στο ιστορικό κέντρο της Αγίας Πετρούπολης.

Η τρέχουσα τιμή για μια βόλτα είναι μάλλον ακριβή με 5.000 ρούβλια (λίγο λιγότερα από $ 100 δολάρια), αλλά η τιμή εξακολουθεί να είναι καλή για τους τουρίστες, τα νιόπαντρα ζευγάρια, ή όποιον θέλει να καθίσει στο κάθισμα ενός τέτοιου οχήματος.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.