Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Στόχος μας να αποφύγουμε εγκλωβισμούς πολιτών»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεδρίαση για ενδεχόμενες χιονοπτώσεις στην Αλεξανδρούπολη.

Με σκοπό τη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού συνεδρίασαν σήμερα τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση και μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ επισήμανε την «παράμετρο» των ενεργών πολιτών που στηρίζουν το έργο των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας ενημερώνοντας για οτιδήποτε εμπίπτει στην αντίληψή τους.

«Στόχος μας είναι να αποφύγουμε εγκλωβισμούς πολιτών και να παραμένει ανοιχτό το οδικό δίκτυο, προκειμένου να μην διακοπούν οι συγκοινωνίες» ανέφερε ο κ. Πέτροβιτς.

Κύρια θέματα που συζητήθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης είναι ο αποχιονισμός του εθνικού, επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου που αριθμεί περίπου χίλια χιλιόμετρα, οι ιδιαιτερότητες του ορεινού όγκου του Δήμου Σουφλίου, η μεταφορά των μαθητών, η μεταφορά ασθενών, η διαθεσιμότητα των απαραίτητων οχημάτων – μηχανημάτων, η προμήθεια αλατιού, η προμήθεια ζωοτροφών για τις κτηνοτροφικές μονάδες, η προμήθεια και διάθεση κλινοσκεπασμάτων σε περιπτώσεις εγκλωβισμού οχημάτων.

Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ετοιμότητα ενόψει του χειμώνα για τυχόν εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.