Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Δασκάλα δημοτικού κατηγορείται ότι βίασε το γιο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μοιράζεται το εδώλιο με τον πρώην σύζυγό της.

Η Lori Ann Anderson, η οποία εργάζεται ως δασκάλα τα τελευταία 29 χρόνια –«χωρίς να έχει προκαλέσει ούτε μια φορά», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα-, κατηγορείται από κοινού με τον πρώην σύζυγό της για τον βιασμό το γιου της.



Η 50χρονη δασκάλα που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο στο Cridersville, μια μικρή πόλη στο Οχάιο των ΗΠΑ, εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο και δήλωσε αθώα στα συνολικά 23 κακουργήματα με τα οποία βαρύνεται συμπεριλαμβανομένων και 11 κατηγοριών για βιασμό μαζί και με δύο κατηγορίες για παρεμπόδιση δικαιοσύνης.

Η δασκάλα μοιράζεται το εδώλιο μαζί με τον πρώην σύζυγό της, τον 53χρονο Charles Wycuff, εις βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί φάκελος για 54 κακουργήματα.

Σύμφωνα με το βαρύτατο κατηγορητήριο, οι πράξεις της δασκάλας τελέστηκαν τον Ιούνιο του 1999 ενώ αυτές του τότε συζύγου της ξεκίνησαν δυο χρόνια νωρίτερα, το 1997 όταν ο γιος τους βρισκόταν στην εφηβεία.

Πριν ο εισαγγελέας ασκήσει δίωξη στο πρώην ζεύγος, οι αστυνομικές αρχές ερευνούσαν την υπόθεση για δυο χρόνια ενώ η αρχή έγινε όταν ο γιος τους-τώρα είναι περίπου 30 ετών και δε ζει στο Οχάιο- κατήγγειλε τους γονείς του στην αστυνομία.

Οι δυο «στοργικοί» γονείς καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με τη σοκαριστική κατηγορία του βιασμό ανηλίκου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.