Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Οι vloggers κατακτούν την αγορά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δημοτικότητα των βίντεο bloggers, οι vloggers όπως ονομάζονται, οι οποίοι κινηματογραφούν τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις τους και αναρτούν τα βίντεο στο Διαδίκτυο, αυξάνεται συνεχώς. Έχουν κερδίσει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές και αρκετές χιλιάδες ευρώ και διαμορφώνουν τις μελλοντικές βάσεις του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και της ενημέρωσης του αύριο.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχημένου vlogger είναι ο Άλφι Ντέγιες με καταγωγή από την Βρετανία, ο οποίος μετρά περισσότερους από τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες στο You Tube. Το βιβλίο του «The Pointless Book» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, έγινες ανάρπαστο, καθώς έχει πουλήσει ήδη 8.000 αντίτυπα.

Ένας vlogger μπορεί να κερδίσει 5.100 ευρώ αν κατά τη διάρκεια του βίντεο αναφερθεί η επωνυμία κάποιου προϊόντος. Για μια διαφήμιση στο κανάλι του στο You Tube, το ποσό μπορεί να φθάσει τα 26.000 ευρώ.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η υπηρεσία You Tube της Google αποφάσισε να μην αφήσει ανεκμετάλλευτα τα αστέρια που παράγει.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.