Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών είχε κρύψει 12 πτώματα σε αποθήκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνολικά 278 κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας πρώην ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στη Βοστώνη. Όπως αναφέρει το CBS, μεταξύ άλλων κατηγορείται ότι είχε κρύψει μια ντουζίνα πτώματα σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ο 56χρονος Joseph O'Donnell πληρώθηκε κανονικά από τους πελάτες του, αλλά ποτέ δεν έθαψε τους νεκρούς συγγενείς τους. Αντίθετα έκρυψε τα πτώματα, τα οποία ήταν σε αποσύνθεση, σε μια αποθήκη την περιοχή Weymouth στη Μασαχουσέτη.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι ο O'Donnell δεν είχε άδεια, παρότι είχε πραγματοποιήσει πάνω από 200 κηδείες και καύσεις νεκρών. Υποστηρίζουν επίσης ότι έκλεψε περίπου 150.000 δολάρια από προκαταβολές κηδειών.




Ο 56χρονος διέθετε ένα χώρο στο Ντόρτσεστερ όπου πραγματοποιούσε κηδείες, αλλά του αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας το 2008. Τον περασμένο Απρίλιο, κατηγορήθηκε για παράνομη λειτουργία και κατάχρηση πάνω από 12.000 δολαρίων, χρήματα που είχαν προπληρωθεί για κηδείες. Στη συνέχεια, τον Ιούλιο, μπήκε και πάλι σε μπελάδες, όταν μετά από έρευνα εντόπισαν μια αποθήκη όπου είχε κρύψει 12 πτώματα.

Οι αρχές επίσης θεωρούν ότι ο O'Donnell είχε δώσει σε πολλές οικογένειες τέφραπου δεν άνηκε στον νεκρό συγγενή τους, αλλά σε κάποιον άγνωστο.

Τέλος, οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο 56χρονος υπέγραψε με 31 πελάτες προσυμφωνητικό, που προέβλεπε την προκακαταβολή ενός συγκεκριμένου ποσού ως έξοδα κηδείας, όταν έρθει η ώρα να πεθάνουν. Όμως όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία που βρίσκονται τα λεφτά, εκείνος τους απάντησε ότι "έκαναν φτερά".



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.