Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τους κάλεσε για φαγητό και μετά τους σκότωσε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με γραπτό μήνυμα ο Τζέιλεν Φράιμπεργκ, ο 14χρονος που πυροβόλησε 5 συμμαθητές του και σκότωσε δύο από αυτούς, τους είχε καλέσει να συναντηθούν στην καφετέρια του σχολείου στο Μάρισβιλ της πολιτείας Ουάσινγκτον.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στις ΗΠΑ, ο έφηβος είχε κανονίσει να συναντηθεί με τους «φίλους» του με σκοπό να τους σκοτώσει.



Τα 5 παιδιά, ηλικίας μεταξύ 14 και 15 ετών, κάθονταν συγκεντρωμένα σε ένα τραπέζι της καφετέριας όταν ο Φράιμπεργκ έβγαλε το περίστροφο το οποίο είχε στο σακίδιό του και άνοιξε πυρ με ένα περίστροφο τύπου Berretta, το οποίο είχε αγοράσει νόμιμα μέλος της οικογένειάς του.

Η Ζόι Γκαλάσο σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η συμμαθήτριά της Τζία Σοριάνο άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με βαριά τραύματα.

«Η Τζία είναι η όμορφη κόρη μας και τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν πόσο πολύ θα μας λείψει», δήλωσαν οι γονείς της άτυχης κοπέλας σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου.

Μία ακόμα μαθήτρια, η Σεϊλί Τσουτσουλνάσκιτ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση όπως και τα δύο αγόρια, ο 15χρονος Άντριου Φραίμπεργκ και ο 14χρονος Νέιτ Χατς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχές, τα δύο αγόρια είναι συγγενείς του Τζέιλεν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.