Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΗΠΑ: 25 χρόνια φυλακή για 31χρονη που απήγαγε βρέφος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία απήγαγε τον μόλις λίγων ημερών ανιψιό της από το σπίτι του στο Ουισκόνσιν και παράτησε το βρέφος μόνο του σε χαμηλές θερμοκρασίες, καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε 25 χρόνια κάθειρξη.

Η Κρίστεν Σμιθ, 31 ετών από την πόλη Ωρόρα του Κολοράντο, αφού απήγαγε το βρέφος, το παράτησε τυλιγμένο σε κουβέρτες σε μια υφασμάτινη τσάντα τον περασμένο Φεβρουάριο, περίπου 320 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Το μωρό βρέθηκε υγιές πίσω από ένα πρατήριο καυσίμων στην Άιοβα.



«Η Κρίστεν Σμιθ παράτησε το βρέφος στο κρύο και σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ για περίπου 24 ώρες αρνούταν ότι ήξερε που βρίσκεται», δήλωσε ο Τζον Βοντρέιλ, εισαγγελέας του Ουισκόνσιν. «Αξίζει στην κατηγορουμένη αυτή η ποινή φυλάκισης αφού έδειξε τέτοια περιφρόνηση για τη ζωή του παιδιού», δήλωσε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Σμιθ είχε συλληφθεί μία ημέρα προτού οι αρχές ανακαλύψουν τα ίχνη του βρέφους. Αστυνομικοί είχαν ερευνήσει το αυτοκίνητο της κατηγορουμένης και είχαν βρει ένα κάθισμα για μωρά, χωρίς ωστόσο να έχουν οποιοδήποτε στοιχεία για το που βρισκόταν το βρέφος.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Σμιθ είχε επισκεφτεί το σπίτι των συγγενών της λίγες μόλις ημέρες πριν εξαφανιστεί το μωρό.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.