Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μέχρι σήμερα η έκδοση καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναλυτικά οι τιμές των καρτών.

Από 1ης Οκτωβρίου αυξήθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ, με το βασικό εισιτήριο να φτάνει το ένα ευρώ. Αντιθέτως, οι τιμές των καρτών απεριορίστων διαδρομών παρέμειναν σταθερές, σε μια προσπάθεια του Οργανισμού να στρέψει το κοινό στην αγορά καρτών. Όποιος, λοιπόν, επιθυμεί να προμηθευτεί κάρτα, είτε μηνιαία, είτε τριμηνιαία, μπορούν να το κάνουν μέχρι και σήμερα Τρίτη 14 του μήνα.

Στη σχετική ανακοίωση αναφέρεται: "Οι νέες κάρτες απεριορίστων διαδρομών (μηνιαίες Οκτωβρίου και τριμηνιαίες Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου) θα πωλούνται από τα Εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ. από 23 Σεπτεμβρίου 2014 έως και 14 Οκτωβρίου 2014".

Οι τιμές των καρτών

α) Μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών στην τιμή των 30,00€ η κανονική και 15€ η μειωμένη, (εκδίδονται κάθε μήνα και ισχύουν για το μήνα αυτό).

β) Τριμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών στην τιμή των 84,00€ η κανονική και 42€ η μειωμένη, (εκδίδονται κάθε μήνα και λήγουν τον τρίτο μήνα μετά την έκδοσή τους).

γ) Εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών στην τιμή των 150,00€ η κανονική και 75,00€η μειωμένη, (εκδίδονται κάθε Ιανουάριο και Ιούλιο και ισχύουν για έξι μήνες)

δ) Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών στην τιμή των 270,00€ η κανονική και 135€ η μειωμένη, (εκδίδονται κάθε Ιανουάριο και ισχύουν για όλο το έτος).

Αν πάλι είστε από αυτούς που επιμένουν να χρησιμοποιούν εισιτήρια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείται τα παλιά εισιτήρια έως τις 31 Οκτωβρίου. Από την 1η Νοεμβρίου και ώς την 31η Δεκεμβρίου θα πρέπει να τα ανταλάσσετε με νέα.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Εισιτήρια μιας μετακίνησης: 1,00€ το κανονικό και 0,50€ το μειωμένο.
Εισιτήριο δύο μετακινήσεων, διάρκειας 70 λεπτών: 1,20€ το κανονικό και 0,60€ το μειωμένο.
Εισιτήριο τριών μετακινήσεων διάρκειας 90 λεπτών: 1,50€ το κανονικό και 0,80€ το μειωμένο.
Εισιτήριο τεσσάρων μετακινήσεων διάρκειας 120 λεπτών: 2,00€ το κανονικό και 1,00€ το μειωμένο.

Το ειδικό εισιτήριο για την Πολιτιστική Γραμμή αλλά και για την εξπρές λεωφορειακή γραμμή εξυπηρέτησης του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (78 & 78Ν) κοστίζει 2,00€ το κανονικό και 1,00€ το μειωμένο και ισχύει για μία μόνο μετακίνηση.


Πηγή: http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.